Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głębokie poczucie bezsensu zycia

Polecane posty

Gość gość
mialam kontakt z chorymi ludzmi (praktyki w szpitalu) ze wzgledu na szkolę, ale utwierdzilo mnie to tylko w przekonaniu, ze cierpienie nie wybiera, mozesz byc najlepszym czlowiekiem a umierasz w meczarniach, najgorszy osobnik ma lekka smierc.

Gość gość
do hospicjum??? Uwazam ze im szybciej ci bardzo chorzy ludzie czesto dzieci opuszcza to miejsce tym lepiej dla nich. Po co mam tam isc jeszcze wiekszego dola zlapac?

Gość gość
od 20.54 pisze ja, nie autorka. przepraszam.

Gość gość
oczywiscie xe odbieram telefony..caly dzien to robie!!! rowniez dzwonie bo musze. i nienawidze żyć. chyba pojde do lekarza bo tak zyc sie nie da.

Gość gość
21.23 zycie jest niesprawieliwe i umieranie też. Po śmierci będzie lepiej tym bardziej nie chce tu juz byc.

"Dzwonię, bo muszę" - a dlaczego nie uznasz, że musisz znaleźć radość w życiu? To jest też coś co teraz musisz. Po prostu zrozum, że energię masz, trzeba ją tylko inaczej pokierować.

Gość gość
trzeba znaleźć sens w małych zwykłych codziennych rzeczach trzeba być jak dziecko

Gość gość
psycho...obie macie racje..swietnie sobie z tym radzilam kiedy depresja byla juz wyleczona. czerpalam radosc z zapachu trawy!!! Ale teraz mam w glowie mysli samobijcze i nie potrafie ich z tej glowy wyjac.

Gość gość
Masz jakies wsparcie w bliskich?

Gość gość
Moj maż wrócił dziś z pracy i ugotował obiad a potem przyniosl mi go do lozka. Tylko..jesc nie moge tez..

Gość gość
Zaesze moge na Nim polegac .

Gość gość
Postaraj popatrzeć na świat jak małe dziecko. Probowałaś?

Gość gość
ja też tak uwazam,a moze wtedy zobaczysz ze cos przeoczylas.

Gość gość
Nie bede siebie oszukiwac. teraz niczego nie chce. Dzieki!

Gość gośćz
W takiej sytuacji polecam spróbować jakiegoś psychodeliku. Przypomni Ci jak to jest czuć radość i ze możesz ja czuć nadal w życiu. Albo do psychiatry po leki i praca nad sobą z czasem powoli leki odstawiać jak powrócisz do formy ale najlepiej dobry psychiatra

Gość gość
Kobieto idz do specjalisty i popros o leki. Twoje zycie stoi na szali, masz rodzine wiec i dla kogo zyc. Nie kazdy ma takie szczescie. Wez kapiel, magnez, witaminy.. Zwlecz sie z lozka. Skoro piszesz i mozeszmiec kontakt z ludzmi, to nie jest az tak zle.. Powodzenia i zdrowia!

Gość gość
biore juz leki... moge jedynie isc po kolejne

Gość gość
i bede chodzic jak zombi

Gość gość
tu autorka... hehe tak tylko pisze w sumie to niewazne, fajny powstal zbiorowy glos osob z deprecha i niewiadomo kto do kogo pisze, to chamskie ale fajnie ze nie tylko ja tak czuje, najlepiej mi ze zdolowanymi ludzmi jak ja

Gość gość
antydepresanty nie pomogly mi ot tak ze pstryknac palcem i wszystko piekne, jedynie zycie stalo sie znosne, a ostre krawedzie nie kusza do przeciecia sobie nimi zyl tyle i tylko tyle, wiem ze zeby z tego wyjsc to pewnie jakas terapia..

Gość gośćnieautorka
a mnie tablety bardzo pomogly. teraz wrocilo wszystko ze zdwojona sila czuje sie zdezorientowana...czuje sie tak jakby mu ktos do glowy wlozyl mysli samobojcze i kazal mi je maglowac. i wlasnie je magluje. biore leki dosyc silne..

Gość gość
"Nie wszyscy wierzą w Boga" Co nie znaczy, że Go nie ma. x 21:00 masz pretensje do Boga o to, że mu na nas zależy? Jak ocenisz siebie? Dobrze wiesz, że Twoja śmierć będzie początkiem cierpienia Twoich dzieci, męża, rodziców. Czy to nie jest egoizm?

Gość gość
nie jestem toba i nie wiem co czuejsz teraz ale miewalam chyba podobne stany, jakbym miala demona w sobie jak patrze z perspektywy czasu, najlepiej jakos pozbyc sie tego napiecia bez robienia sobie krzywdy :/

Gość gość
nie mam pretensji do bogow bo w nich nie wierze. Dobranoc.

Gość fallen27
gość wczoraj To jak nie wierzysz to sie nie czepiaj

Gość gość
tylko jezus jest sensem

Mam poczucie bezsensu życia często. Dla mnie największym sensem w życiu jest stworzyć związek i w nim trwać, a jak coś nie tak to stworzyć następny i cieszyć się, że miałem związek a nie, że nie miałem.

Gość gość
SPRZEDAM PROZAC 20 MG Witam. Mam na sprzedaż dwa opakowania oryginalnego zamiennika Prozacu - PHILOZAC Fluxetine 20 mg. Lek zawiera fluoksetynę. Najpopularniejszy i jeden z najbardziej skutecznych środków na depresję, nerwicę, bulimię, zaburzenia obsesyjno-kompulsywne (ZOK). Opakowania pochodzą z zakończonej kuracji tym środkiem. Długa data ważności, 2021 CENA: 50zł/opakowanie 10 kapsułek 20mg WYSYŁKA: LIST polecony w kopercie babelkowej , nic nie widac dyskrecja zapewniona 10 zl kontakt mail skarbyafryki@interia.pl