Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje do tego: 1) Imie 2) Date urodzenia 3) 1 konkretne pytanie, nie stawiam kart na zdrowie i ciaze i nie robie rozkladow ogolnych.

Gość gość
Poprosze o wrozbe Edyta 10 grudnia '84 Co mnie dobrego spotka do konca 2017 roku? Dziekuje

Gość gość
Edyta przeczytaj co napisalam powyzej ;-)

Gość gość
Juz poprawiam .Czy znajde dobra prace jeszcze w tym roku 2017? edyta 10 .12.84 Dziekuje

Gość gość
Co to za wróżka, co nie potrafi zdrowia odczytać :D wróżka Tosia lat 15

Gość gość
1 konkretne pytanie: Wiesz, że grzeszysz?

Gość gość
Edyt wyszly mi u ciebie jakies wewnetrzne blokady.....jakbys sama stawiala sobie ograniczenia....Pokazala sie jakas nowa propozycja, ktora da ci satysfakcje finansowa, ale nie taka w sensie realizacji zawodowej....Cos tam bedzie co ci sie nie spodoba....Moze atmosfera, moze bedziesz przeciazona, a moze nie tak to sobie wyobrazalas....

Gość gość
Nie jestem lekarzem i nie stawiam na zdrowie. Co w tym dziwnego?

Gość gość
Dziekuje za wrozbe. Wlasnie siedze bez pracy juz kilka dni ( bo odeszlam)i nie mam energii, aby zaczac szukac nowej. No coz, przynajmniej ta przyszla nowa da mi spelnienie finansowe. Dobre i to :) zycze wszystkiego dobrego

Gość gość
Powroze jeszcze 2 osobom, czekam na pytania do 22:40 ;-)

Gość gość
22:30 tak tyle dobrego, że otworzyłaś furtkę szatanowi. Jeśli wróżka nie jest zwykłą mitomanką to nie licz na powodzenie w pracy. Wszystko zacznie się sypać jak domek z kart.

Gość gość
Edyta znajdziesz! Tylko podejdz do tego pragmatycznie, nie idealizuj za bardzo, skup sie na jednym celu, bo wyszlo mi tak jakbys miala z tym problem....jakbys za bardzo idealizowala.....Powodzenia!

Gość gość
Nie ma chetnych to koncze na dzisiaj i zycze wszystkim milego wieczoru ;-)

Gość gość
szkoda ze tak krótko te wróżby. nie zdążyłam

Gość gość
Dziekuje raz jeszcze! Dobrej nocy :)

Gość gość
"Znam osobiście panią, której wróżka zniszczyła życie - opowiada Małgorzata Nawrocka. - Jest to młoda kobieta. Ani ateistka, ani osoba głęboko religijna. Została zaproszona na prywatkę i tam poznała wróżkę. Zaprzyjaźniły się. Na początku ich relacje miały charakter towarzyski, ale w końcu pozwoliła sobie postawić tarota. Potem chodziła po porady co miesiąc. W ciągu kilku lat uzależniła się do tego stopnia, że nie była w stanie podjąć żadnej istotnej życiowej decyzji bez wróżki. Zabierała ją ze sobą w podróż, tylko w jej towarzystwie i za jej radą inwestowała pieniądze. Nawet męża wybrała jej wróżka. To nic, że mężczyzna nie pociągał jej fizycznie, ani psychicznie. Wróżka przekonała kobietę, że to on będzie mężczyzną jej życia. Związek rozpadł się po kilku latach z hukiem. Wcześniej doszło między małżonkami do fizycznej i psychicznej przemocy."

Gość gość
"Nie pomogły zaordynowane przez wróżkę amulety. Stan kobiety stale się pogarszał. Potrzebowała pomocy psychologa i psychiatry z powodu dezintegracji osobowości. Korzystała też ze wsparcia egzorcysty, który odprawił nad nią modlitwy o uwolnienie."

Gość gość
"Prawie nikt nie zostaje uwikłany w skutki magii dlatego, że szuka kontaktu z szatanem - mówi ks. Piotr Kocur, egzorcysta. - Wróżenie, seanse spirytystyczne, a także czytanie książek satanistycznych czy słuchanie takiej muzyki zaczyna się zwykle niewinnie, od zabawy, bo koledzy też tak robią. Czasem powodem jest młodzieńczy bunt. Z czasem człowiek traci wolną wolę, a i zwykły zdrowy rozsądek. To może prowadzić nawet do opętania."

Gość gość
jeszcze skomentuje ten wpis powyzej.....Nie jestem zawodowa wrozka, wiem na czym polega manipulacja emocjonalna i uwierz mi nie mam takiego celu. Dlatego nigdy przenigdy nie stawiam kart na zdrowie, ciaze i bardzo powazne sprawy zyciowe. Osoba, ktora opisalas miala problemy psychiczne. Dlatego w tarocie mowi sie o etyce "zawodowej" i podejscu do wlasnie takich labilnych klientow. Moje rozklady na forum sa krotkie, stawiam tarota w celach hobbistycznych i wychodze z zalozenia, ze tez tak beda odbierane. Poza tym nie uwazam, ze tarot nie jest wyrocznia, ktora przepowiada przyszlosc niczym przyslowiowa krysztalowa kula. Tarot jest jedynie drogowskazem, ktory czesto nawiazuje notabene do terazniejszosci.

Gość gość
Czy ja tez moge prosic o wrozbe? troche sie spoznilam:( moge sie odwdzieczyc, tez stawiam karty ale dla siebie nie chce;)

Gość gość
Do 23:05 ok, podaj pytanie

Gość gość
I w sumie jak chcesz to mozesz mi tez postawic karty, bo ja tez dla siebie nie wroze ;.)przynajmniej staram sie.

Gość gość
Hobbistycznie sympatyzujesz z diabłem. Świadomie lub nie, ale w życiu są tylko 2 opcje. Albo jesteś dzieckiem diabła, albo Boga. Oddalając się od Stwórcy automatycznie przybliżasz się do szatana. 3 Moj. 19:31(BW) "31. Nie będziecie się zwracać do wywoływaczy duchów ani do wróżbitów. Nie wypytujcie ich, bo staniecie się przez nich nieczystymi; Ja, Pan, jestem Bogiem waszym. Zach. 10:2(BW)" "2. Lecz terafy mówią słowa mylne, a wróżbici mają kłamliwe widzenia. Sny, które tłumaczą, są złudne, puste ich słowa pociechy. Dlatego ludzie włóczą się jak trzoda, błąkają się, gdyż nie mają pasterza."

Gość gość
net mi przerwał, jesli jeszcze jestes to prosze spojrz w karty ;) czy Piotr jeszcze o mnie mysli i co mysli? to taki znajomy ktoremu kiedys sie podobalam ponoc...ostatnio cos mi chodzi po glowie ten chlopak...ma 22l, koziorozec ja Laura 22l, znak panna. i tez prosze o pytanie i dane :) jestem tutaj do 3 wiec jesli jeszcze jestes to zdaze odpowiedziec a jak nie to jutro po poludniu, ok.17 dzieki! :)

Gość gość
Zapytaj Piotra. Przecież żyje.

Gość gość
Witam Wróżko. Czy dziś byś mogła jeszcze powrozyc? Monika. 21.08.87r.. Czy Komuś( mężczyźnie) zależy na Mnie?

Gość gość
Klaudyna 22.05.1980 jak potoczy sie czerwiec czy cos nowego w kwestii finnasów