Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto napisze żonie mojego znajomego, że ma kochankę?

Polecane posty

Gość gość
Jakbym miała nr żony to spoko, ale nie mam

Gość gość
durna z ciebie p***a i tyle w temacie

Gość gość
Dlaczego? On mnie okłamał i cały czas okłamuje żonę, nie powinna o tym wiedzieć?

Gość gość
"Mało_stanowczy dziś "Napisz tradycyjny list . Najlepiej z wycietych z gazet liter oczko.gif Rob to koniecznie w gumowych rekawiczkach i nie liz koperty ani znaczka oczko.gif Wyslij z poczty oddalonej 10 km od twojego miejsca zamieszkania" x Gazety kup w miasteczku obok. Papier, na którym umieścisz list podprowadź z urzędu miasta albo ze szkoły. Nożyczki do wycinania liter zamów przez internet, na konto jakiegoś znajomego. Klej u Chińczyka, tylko za gotówkę. Po zakończeniu operacji klej, rękawiczki, nożyczki oraz gazety spal. Najlepiej wieczorem, żeby dym nie zainteresował sąsiadów. List (z poczty oddalonej o 10 km) należy wysłać na adres rozdzielni w Łodzi, a w środku zaadresowana koperta ze znaczkiem do tej żony. Wtedy masz szansę, chociaż stołu na którym się bawiłaś w wyklejanki i butów, w których szłaś na pocztę też powinnaś się pozbyć. X :D Haha poniosla cie fantazja .Mega . Usmialam sie :D

Gość gość
aaa to ty jesteś tą jego kochanką i dostałaś od niego takiego smsa? No to pewnie już posuwa kolejną, a ty poszłaś w odstawkę, albo ten sms był do jego żony

Gość gość
Nie, nie jestem kochanką, uderzał do mnie, ale nieskutecznie. Sms nie był do żony, bo ona ma na imię Barbara

Gość gość
Jak nie jesteś kochanką o olej to a jemu odpisz spadaj frajerze.

Gość gość
Basia burek?

Gość gość
Basia B. ale nie Burek