Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziecko po cesarce wygląda obrzydliwie?kiedy nabiera ładniejszego wyglądu?

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka ktora rodzila w tamtym tygodniu poprzez cesarke mowila ,że dziecko po wyjeciu z brzucha jest paskudne i troche czula sie nieswojo jak musiala go dotknąć...zreszta potem dostala depresji poporodowej

Gość gość
Straszna bzdura. Mój synek urodzil się przez cc, i jak go zobaczyłam, był dla mnie najpiękniejszy. Ona widocznie miała już jakiś problem przed depresją.

Gość gość
Dziecko po normalnym porodzie przez cìpę wygląda jeszcze gorzej 😴

W zeszlym tygodniu urodzila i juz ma zdiagnozowana depresje poporodowa? Prowokacje trzeba umiec pisac...

Gość beti121
To koleżanka nigdy nie widziała jak wygląda dziecko po porodzie?I nie ma tu znaczenia czy to cesarka czy normalny poród,dziecko wygląda tak samo,jest w takiej "pomadzie" i we krwi,to chyba normalne skoro przy porodzie jest krew?Dopiero potem dziecko jest myte ,ale i tak daleko mu do ślicznego aniołka,bo jest różowe i pomarszczone,tyle to chyba każda przyszła matka wiedzieć powinna a nie zaraz depresja poporodowa .No to co,teraz dziecko do śmietnika,bo nie jest takie śliczne jak widziała na filmach?

Gość gość
ma depresje poporodowa bo ona nie chce miec kontaktu z tym dzieckiem..chyba tydzien wystarczy by to zauwazyc a kiedy dziecko nabierze ladniejszego wygladu??po ilu dniach?

Gość gość
Idiotka. Po tygodniu dziecko jest ladne, chyba, ze kolezanka urodzila wyjatkowe brzydactwo to teraz sie zalamala jakie sama posiada geny. I ma racje osoba powyzej, prowokacje trzeba umiec pisac.

Gość gość
jak jest brzydkie to brzydkie pozostanie i koniec po cc dzieci nie mają przynajmniej główki spłaszczonej i wyglądają normalnie, lepiej niż po naturalnym