Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez wstydzilyscie sie karmic dziecko przy wlasnych rodzicach?

Polecane posty

Gość gość

ja sie wstydze i nie wyciagam nigdy nagiej piersi przy swych rodzicach.dla was pewnie jestem dziwna.

Gość gość
Ja się wstydziłam ale moja siostra juz nie.

Gość gość
Ja się wstydzę przy swoich rodzicach i bracie, ale przy obcych i teściach już nie (robię to dyskretnie pod bluzką lub okrywam się). Pewnie dlatego tak jest, że tata robi zamieszanie jak karmie, osłania mnie swoją kurtka itp, brat mnie molestował w dzieciństwie i młodości.

Gość gość
Przy nikim nie wyciągam nagiej piersi. Wychodzę do innego pomieszczenia.

Gość gość
Moja teściowa miała pretensje że nie chciałam przy niej karmić dzieci:o

Gość gość
Karmiłam tylko przy mamie, zawsze wychodziłam do innego pokoju.

Gość gość
Na początku to nawet przy mężu czułam dyskomfort.

Gość gość
Dziewczyny, wystarczy przykryc sie pieluszka, chustka czy apaszka i nic nie widac. Ja mialam specjalne koszulki do karmienia, na to sweterek zwykly, nic nie bylo widac. Zwykle jak kp ludzie nawet nie wiedzieli.

Gość gość
Ja się wstydziłam i tylko parę razy karmiłam w obecności rodziców czy teściów, ale miałam zawsze odpowiednie bluzki do karmienia plus pieluchę bambusową i nic nie było widać ale mimo to nie czułam się swobodnie. Zresztą wszędzie poza domem źle się czułam karmiąc mimo że zawsze było to baaardzo dyskretnie.

Gość gość
ohydne! nie rozumiem jak można karmic przy innych

Gość gość
Przy tacie trochę tak, ale bez jakiś strasznych oporów, po prostu jak nie musiałam to przy nim nie karmiłam, ale też nie chowałam się pod namiotem jak musiałam przy nim nakarmić. Przy mamie i siostrach żadnych oporów, ale jesteśmy blisko ze sobą, nie mamy problemu z przebieraniem się przy sobie. Zresztą też mam stanik i bluzki do karmienia, nie siedzę nie wiadomo jak roznegliżowana, a tata zachowuje się normalnie, nie gapi mi się w biust. Poza domem nie bardzo lubię karmić, robię to tam gdzie jestem zmuszona albo w odpowiednich miejscach, okrywam się i też przeważnie nikt nie wie że karmię. Za to totalnie nie rozumiem jak można się wstydzić męża w takiej sytuacji- co za problem w tym że mąż widzi nagie piersi? Chyba do zrobienia dziecka oglądał znacznie więcej...

Gość gość
Jak już to karmię jedynie przy narzeczonym.

Gość gość
Na poczatku sie wstydzilam ale z czasem mi przeszlo. Do karmienia sie oslanialam wiec to nie bylo tak ze mi bylo piersi widac. Czesto jezdzilam do rodzicow na pare dni a dziecko lubilo jesc czesto i dlugo a ja nie chcialam siedziec pol dnia w drugim pokoju. Jak dziecko bylo wieksze i szybciej sie najadalo to wychodzilam do innego pokoju bo inni ja rozpraszali i przerywala posilek. Ciezej tez sie bylo zakryc jak corka wywijala nogami :)

Gość gość
Ja myslalam ze bede sie wstydzic ale juz w szpitalu mi przeszlo jak w 3 osobowej sali polozna zademonstrowala na mnie i mojej piersi jak prawidkowo dziecko przystawiac. Bylam tak zmeczona i umordowana ze nawet nie myslalam o wstydzie tylko zeby dziecko dobrze chwycilo i jadlo.

Gość gość
12.39 czasem kiektóre kobiety tak mają ...ale z tego co piszecie to skąd biora sie takie co np w centrum handlowym niczego się a propos kp nie wstydzą ? :O