Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia_74

Moja pupa. Koment. mile widziane

Polecane posty

Gość gość
25 kg nadwagi na moje oko ważysz ok 85 kg

Gość gość
Pupę ma szczupła kobieta ty masz dupsko

Gość gość
Pupa jest fajna, jest wydatność i kształt, natomiast 'psują' ją uda i myślę że nad wewnętrzną stroną ud byś mogła popracować. Celulit jest niewielki, ale jak ci przeszkadza to możesz pobrać detocell, hydrominuium i używać balsamu na cellulit (bielenda ma tanie i dobre). Ogólnie jako kobieta daję 7/10

Gość gość
Teraz wypowiem się ja 23 latek. Powiem ci tak, nie pogardziłbym. Jędrność jędrnościom ale nic tak nie kręci faceta jak kawał dupska. Z chęcią bym w ciebie wszedł albo włożył między twoje pośladki swoją twarz, Nie jest źle uwierz mi Kształt jest przez******ty a co do jędrności no cóż prawa natury. Nie martw się nie jedna babka w twoim wieku ma gorzej ty masz ok

Gość gość
Dupsko :)

Gość gość
Moja 41letnia żona ma zgrabniejszy i ładniejszy tyłek, o udach już nie wspominając

Gość gośćharry
Nie widać. Rozbierz się to zobaczymy

Gość gość
gość dziś Napalony prawiczek, który weźmie wszystko co się rusza bo już nie ma dla niego nadziej. Masakra jak mi żal takich internetowych onanistów Bieda

Gość jestem gość
Masz nadwagę więc nawet 20paro latka będzie wyglądać podobnie z widoczną tkanką tłuszczową. Jędrność jędrnością ale sexapeal jest w głowie, mowie ciała, głosie, oczach. Przy najlepszej pupie czy biuście dziewczyna/kobieta może być asexualna.

Gość gość
11:39 a to ciekawe, bo ja czuje sie w miare atrakcyjna (nie pisze zeby sie przechwalac) a malo seksi. Jaka kobieta jest taka wedlug ciebie, mozesz napisac cos wiecej?

Gość gość
Umówimy sie na seks? Mam 17 cm we wzwodzie, zakrzywione w dół Mój penis świetnie będzie pasował do twojej pupy Dzięki czemu zwiększy nam obojgu doznania

Gość gość
jestem kobietą i powiem tak: masz sporą nadwagę co widać po twoich ramionach. zrzuć około 8 kg. ćwicz przysiady a będziesz wyglądać zarębiście :)

Gość gość
Ludziom się wydaje że jak zrobią 20 przysiadów dziennie to bedą efkety. Po takim treningu to ci się krążenie w żyłach krwi poprawi i nic więcej. Musisz napierdalać. Areboy, Dieta, raz na tydzień bieganie, raz na tydzień basen. Do tego suplemetnacja bo masz już 40 lat a to oznacza chujową przemiane materii. Ludzie nie myślcie że coś przyjdzie łatwo. Porób przysiady i bedzie git. To jest nawine. trzeba się naprawde napocić, i stracić trohe czasu i pieniędzy żeby dobrze wyglądac. No trzeba i tyle. Dzien w dzien treningi po półtorej godziny.

Gość jestem gość
Autorko, co to znaczy że jesteś atrakcyjna ale nie sexi? Dla mnie te rzeczy są jednoznaczne. Atrakcyjna znaczy sexowna. Ok, może kobieta być ładna, zgrabna, zwracać uwagę facetów (którzy oczywiście - jak i kobiety, na początku zwracają uwagę głównie na fizyczność), ale przy nawiązaniu kontaktu, rozmowy, może okazać się że właśnie dlatego, że nie patrzysz albo nie chcesz być postrzegana jako (wiem, brzmi niedobrze ale jest 100% prawdziwe) "obiekt sexualny", okazujesz się mało sexowna. (To świetny temat swoją drogą- rozbudzanie w kobiecie jej sexualnośc****atrzenie jak sama poznaje siebie, swoje ograniczenia, jak je pokonuje - ale to inny fascynujący temat. ) Co to znaczy? Dla mnie jest to świadomość swojego ciała, podchodzenia do swojej cielesności pozytywnie, bycia i ciałem i duchem, a nie tylko duchem. Jak często większość z nas o sobie myśli. Ktoś mniej atrakcyjny, czytaj ładny może być sexowny właśnie dlatego. I odwrotnie. Co więcej, z własnego doświadczenia wiem, że przy wielu partnerka sexualnych atrakcyjniejszy sex, bardziej namiętny, pokazujący potrzeby ale i zaangażowanie drugiej strony , miałem właśnie z kobietami teoretycznie mniej atrakcyjnymi fizycznie, ale z tym czymś, co się nazywa sexapealem, co daje się wyczuć i zauważyć przy nawiązaniu kontaktu. To na pewno nie jest zamykanie się w sobie i: patrzcie jaka jestem piękna i podziwiajcie, ale jakaś otwartość i zainteresowanie otoczeniem, drugim cżłowiekiem, jakaś właśnie kontaktowość, nie oznaczająca oczywiście żadnego okazywania erotyki własnej, ale właśnie tej kobiecości, która przyciąga facetów. Myśle, że podobnie patrzycie na facetów. Tyle, że my chyba jednak jesteśmy poligamistami, jesteśmy zawsze gotowi na sex, i nie musimy go wiązać z jakimiś głębszymi uczuciami czy też tylko wyobrażeniami lub nadziejami, jak większość kobiet. To także osobny temat do długiej dyskusji. Tak to widzę.

Gość gość
Ale cellulit !!!!!!!!!

Gość gość
Basiu masz piekna pupke chetnie bym ja wymasowal :) masz wiecej zdjec pupy ? Jak masz to wyslij mi na meila lukasz30.87@wp.pl :)

Gość gość
Basiu piekna pupa , chetnie bym ja wymasowal i wylizal jak masz wiecej takich zdjec to pisz na Kamil6969693@wp.pl :)