Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieważnekto

Masaż nago obcym facetom, zgodzić się?

Polecane posty

Gość Nieważnekto

Hej. Sprawa dosyć ciężka. Jestem teraz między maturą a studiami, więc 4 miechy, które można wykorzystać na zarobienie trochę kasy. I przechodząc do sedna, mam propozycję pracy jako "masażystka", z tym, że: -masowałabym tylko facetów (i to takich ~40lat) -ja bym była nago, on by był nago -masaż byłby trochę rękami, ale głównie piersiami/ tyłkiem nasmarowanymi oliwką Problem jest w tym, że... mam chłopaka... Oczywiście nie powiedziałabym mu, że to robię, a sama też nie uważam żeby to była zdrada. Szukałam innych ofert pracy, ale po pierwsze trudno znaleźć taką, gdy mieszka się poza miastem, a po drugie, zarobki... W jakiejkolwiek innej pracy, miałabym dniówkę powiedzmy 50zł, a tutaj minimum 3x więcej... Teraz, jakbym miała zdecydować sama, nie poszłabym na to, ale byłoby 55% na nie, a 45% na tak.

Gość gość
ja bym sie nie zgodzila wiem ze kasa potrzebna ale jak chlopak sie dowie to bedzie koniec a jeszcze z ktoryms z tych facetów dojdzie do waszego zblzenia i co wtedy

Gość gość
wybierzesz pracę - stracisz chłopaka i związek rozpadnie sie, sorry, Life is brutal :)

Gość gość
ogłoś się tutaj, zaraz będziesz mieć milion propozycji, cała kasa dla Ciebie, prywatnie, a nie przez jakąś masażową agencję (większa tajemnica) dniówka 150, jak tyle kosztuje taki masaż

Gość Nieważnekto
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Sama nie chciałabym takiego "biznesu" otwierać, bo po 1. nie mam miejsca na to, a do kogoś bym na pewno nie przyjeżdżała, po 2. czułabym się jeszcze gorzej, że robię to na własną rękę. Cóż, macie rację, nie chcę go okłamywać :)

Gość gość
To forma prostytucji...

Gość gość
Dniowka 50zl a za k******o 3× wiecej. Nie dość ze glupianto jeszcze za darmo robi. Taki masaż to jeden 150 zł powinien kosztować i to minimum a nie za dniowke . Gdzie ze 4 czy 5 musisz obsłużyć

Gość Nieważnekto
A z tymi odpowiedziami już się nie zgodzę. Nie jest to forma prostytucji, trzeba zajrzeć do słownika i zobaczyć co to jest prostytucja. Tutaj jest to masaż erotyczny i nic więcej. A jeśli chodzi o pieniądze to 150zł jest minimum, tak jak napisałam. Nie ja płacę za lokal, gdzie są również opłaty. Nie bronię tutaj tej pracy, bo jak już wspomniałam, nie zdecyduję się jednak, bronię siebie, bo wiem, że dobrej pracy żeby sobie zarobić nie znajdę i tak, a czy rozwożenie pizzy o północy do pijanego towarzystwa to jest super rozwiązanie? Albo czy sprzątanie klatek schodowych w blokach jest godną pracą?Dorywczo, gdy stawka to 6zł/h?

Gość gość
Kretynko będziesz ich masturbować rękami, piersiami i tyłkiem, to jest zaspokajanie seksualne za kasę, czyli prostytucja. Ale widzę, że ty masz chrapkę i już schowałaś swoją moralność głęboko w szafie. Na takich debilkach i ich naiwności najlepiej się zarabia :O Pochwalisz się ty rodzicom, chłopakowi albo przyszłym wnukom, że waliłaś konia za kasę własnymi cyckami i tyłkiem nago?

Gość Nieważnekto
W następnej odpowiedzi poproszę o więcej wykrzykników i wyzwisk, dobrze? :) Rozumiem, że nie wiesz co to masaż, a wszystkie masażystki uważasz za prostytutki. O "waleniu konia" nikt tu nie pisze... Pierwsze odpowiedzi były kulturalne i szanuję je, natomiast za taki bełkot to podziękuję. Dobranoc :)

Gość rafikkk
niewaznekto pogadasz na priv

Gość gość
Jeśli jesteś gotowa zrobić taki masaż parze, płace duże pieniądze. Możemy spotykać się regularnie. Dyskrecja, higiena i przyjacielska atmosfera. My 35 lat, zadbani.

Gość gość
Stracisz szacunek do siebie.Szukaj pracy w całej Polsce,co Cię ogranicza.Ale nie w prostytucji.Chłopak Cię zostawi,bo ktoś może podkablować.A jak nie to ucz się języka i za granicę na niańkę czy na truskawki.

Gość gość
Nieważnekto dziś Wiesz sama będę masażystką i wierz mi, to nie ma nic wspólnego z pracą masażystki. To zawoalowana forma prostytucji, ale ty wiesz lepiej, bo chcesz łatwej kasy, więc sama siebie oszukujesz :D Pochwal się swoją "pracą" mamusi i chłopakowi :P Będą z ciebie dumni... Jeśli myślisz, że nie będą wymagać masturbacji za taką kasę, to się grubo mylisz...

Gość gość
Jesteś bezwstydna i to że do pochwy Ci 40 latek nie wpycha swojego prącia nie tłumaczy tego, że nie jesteś prostytutką. Nazywajmy rzeczy po imieniu, za pieniądze obnażasz się przed mężczyznami pozwalając na bliskość cielesną o charakterze seksualno erotycznym. Jest to ewidentna forma prostytucji i każdy normalny człowiek to przyzna. Zapytaj się swojej mamy, taty, kuznki, sąsiada co o tym sądzą. Pewnie tego nie zrobisz, bo się boisz. Dlatego pytasz w internecie ciągle tłumacząc sobie, że to nic takiego złego. Szczere wyrazy współczucia dla chłopaka, który ma taką dziewczynę.

Gość gość
uwazaj to moze byc lipna oferta to mogą byc gwalciciele!