Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profil na FB prowadzony z klasą. Profil osoby CHIC.

Polecane posty

Gość gość

Jaki to wg Was jest? Moim zdaniem to taki, w którym nie ujawnia się osobistych rzeczy, np. zdjęć laurek dzieci, wyznań, jak również zdjęć tego, co jedliście, oraz z każdego miejsca, w którym byliście. Już nie wspominając o milionie zdjęć dzieci i swoich z mężem. A już najbardziej żenujące wydaje mi się, że ktoś nawet w trakcie urlopu na bieżąco wrzuca zdjęcia ze swojego pobytu w jakimś miejscu, oczywiście w tym foto reportażu nie może zabraknąć zdjęcia samych nóg fotografowanych od góry. Tak się zastanowiłam jak powinien wyglądać profil osoby, która posiada klasę i w sumie nie wiem. Może w ogóle nie powinno się mieć konta na fb, jeśli chce się uchodzić za osobę z klasą :)

Gość gość
Nie zgadzam się z Tobą. Ja pasjonuję się fotografią i wrzucam na bierząco foty z urlopu

Gość gość
Zależy jakie to foty, czy wrzucasz zdjęcia krajobrazu z ciekawymi podpisami, czy swoich nóg w różnych miejscach :D I dlaczego na bieżąco, a nie po powrocie z urlopu? Dla mnie to żenujące, że nawet w czasie urlopu ludzie są tak bardzo uzależnieni od FB, że muszą na bieżąco coś publikować. Brakiem klasy jest uzależnienie od FB. Osoby z klasą pozostają trochę tajemnicze.

Gość gość
Brakiem klasy jest dziękowanie komuś na fb za wspólnie spędzony czas na urlopie, imprezie, czy w kawiarni - gdziekolwiek. Jak widzę coś takiego, od razu wiem z jaką osobą mam do czynienia: "Basiu, Mareczku, Nati, dziękuję, dzięki Wam ten urlop był cudowny. Cmok". Hahahaha A może jeszcze podziękujemy poprzez fb mężowi za cudowny seksik?

Gość gość
Osoba ktora ma klase nie ma fb.

Gość gość
Czyli nie da się prowadzić profilu na fb na poziomie?

Gość gość
Ja p i e r d o l ę , o czym jest ten temat???? :o :o :o 🖐️

Gość gość
bez selfie, golizny, zbyt intymnych wyznan, wpisow (kocham cie misiaczku :***), zdjec, miliona zdjec swoich pociech..

Gość gość
Jak tak patrzę na te profile, to smutno mi się robi, że ludziom tak łatwo przychodzi publikowanie wszelkich wyznań, rodzinnych zdjęć itd. Wszystkim trzeba się pochwalić, wszystko jest na pokaz.

Gość gość
No dobrze, piszemy to o tym, co jest wyznacznikiem braku klasy (ze wszystkim się zgadzam). To co w takim razie powinno być na profilu? Myślę, że powinien być różnorodny: kilka własnych zdjęć (nie za dużo), może coś związanego z naszym hobby, czasem jakiś artykuł, którym chcemy się podzielić... Co jeszcze?

Gość gość
Ludzie nie zdają sobie sprawy, ile o nich mówią ich profile na FB. Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, jak wiele jest próżnych, pustych i nudnych osób z przerostem ego w moim otoczeniu. Serio.

Gość gość
Jaki profil wydaje Wam się ciekawy i dlaczego, a od jakiego Was odrzuca?

Gość gość
Ciekawa jestem jak wygląda profil na FB przeciętnej kobiety (matki) z Francki, o ile we Francji zawracają sobie w ogóle tym głowę :)

Gość gość
Typowa matka z Francji ma profilowe w nowym hidżabie a w zdjęciach fotki Ahmeda i ósemki ich dzieci .

Gość gość
Na bieżąco. Przepraszam za błąd. Dlaczego na urlopie? Bo mnie robienie zdjęć odpręża, podobnie jak grzebanie w kompie / iPadzie - a mam je zawsze pod ręką. Wieczorny odpoczynek wygląda tak, że przez pół godzinki mój partner sprawdza ulubione subskrypcje, a ja wrzucam zdjęcia. Chciałam jeszcze zapytać, czy osoba z klasą nie może mieć profilu FB w rodzaju Fanpage? Zależy mi na subskrypcjach. W moim przypadku "kilka zdjęć, jakiś artykuł" to zawodowy strzał w stopę.

Gość gość
Niektorzy troche przesadzaja. Zyja facebookiem. Jak ida do pracy, musi pokazac swoj okazaly brzuch ciazowy, musi koniecznie wstawic zdjecie fasolowki lub pizzy, jak juz jest na wakacjach to zdjecia doslownie wszedzie dobrze, ze nie w kiblu ale kronika musi byc. No niektorzy to naprawde zyja facebooczkiem. Ostatnio rozwalil mnie wpis "takie z rąsi" wtf????!!!!