Gość Ola122 Napisano Czerwiec 7, 2017 Hej wszystkim czytającym:) Mam pewien problem i chcialabym abyście mi doradzili.. Jestem mloda dziewczyna (18 lat) i mam chłopaka z którym jestem ponad 3 lata. Ostatnio zaczęliśmy myśleć o stosunku seksualnym (dodam że oboje jesteśmy bardzo dojrzali) i chcemy to za kilka miesięcy zrobić, oczywiście nie musimy, potrafimy czekac i w sumie jak narazie tego nie potrzebujemy no ale chcemy przeżyć wspaniały, pierwszy raz ze sobą... Bardzo sie kochamy i wgl strasznie nas do siebie ciagnie ale uważamy aby do niczego nie doszlo.. Wracajac do tych naszych myśli.. Rozmawialiśmy o zabezpieczeniach i moj chłopak powiedział ze moze na początku zrobie mu dobrze i wtedy Ta sperma wyjdzie z członka i gdy będziemy sie kochać to mnie nie zaplodni ale z racji tego ze mam nieregularne miesiączki i nie potrafię obliczyć tego kiedy mam dni płodne i kiedy ich nie mam to sie boje.. Nie chce zajść w ciążę a kiedy slysze jak moje kolezanki zachodzą w nie za pierwszym razem, kiedy kompletnie nie uwazaja i robia to z nieodpowiednim partnerem bardziej mnie dobija.. Powiedzcie co myslicie o pomysle mojego chłopaka? Dodajcie cos od siebie i z gory dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach