Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chodzę w sukienkach,bo mam grube nogi

Polecane posty

Gość gość
Mam grube nogi i latem noszę wyłącznie sukienki. Liczy się mój komfort i wygoda, a nie to co kto coś o mnie powie. Proponuję zacząć żyć dla siebie zamiast dla opinii innych.

Gość gość
Ale ty jesteś gruba, czy po prostu masz nogi tak zbudowane? Ja też polecam długie, zwiewne spódnice. Na pewno poczujesz się lepiej niż w spodniach.

Gość gość
Długie sukienki i problem rozwiązany

Gość gość
Jak widze takie młode dziewczyny w krótkich spodenkach i wszystko się górą wylewa plus cellulit,to robi mi się niedobrze. Niektóre dziewczyny ubierają się jakby lustra w domu nie miały. Okropne.

Gość gość
Ja kiedyś widziałem taką co w tych obcisłych spodenkach miała ciągle zamek otwarty, bo był z jednej strony wyrwany ze szwu. Wiec ten tłuszcz zwisał taka pionową fałdą, obleśnie to wyglądało :/(

Gość gość
Jak się ma brzydkie,grube i blade nogi,to lepiej je schować albo ubierając jasne spodnie albo długa spódnica.

Gość gość
W co się ubrać kiedy ma się nogi jak dwie parówki?

Gość gość
Najlepiej schudnąć!!!

Gość gość
Ja też kiedyś nie chodziłam w sukienkach, bo miałam grube nogi, nie chodziłam w koszulkach z krótkimi rękawami, bo miałam grube ręce i nie ubierałam płaskich butów, bo byłam za niska. Później dorosłam. I schudłam. I nawet urosłam centymetr :D Ale na początku dorosłam i zaczęłam ubierać się odpowiednio do pogody. No cóż, masz nogi takie, jakie masz i trudno. Inne nie będą, dlatego należy je kochać. Nienawiść ich nie zmieni ;)

Gość gość
Ja po ciąży tak przytyłam,że też nie chodze na razie w sukienkach,bo nie chce straszyć ludzi swoim wyglądem

Gość gość
Spodnie sa tylko dla szczuplych kobiet

Gość gość
Każdy niech się patrzy na siebie.

Gość gość
Ja mam ładne nogi, a ganiam w białych spodniach, ale właśnie mnie zmobilizowałyście, żeby się opalić i zainwestować w spodenki :D:p

Gość gość
aha to ja już wiem czemu ja jako jedyna idę w sukience ,no bo mam chude nogi.Noszę rozmiar 44 i chodzę w sukienkach i wiecie co nie wiem czy moje nogi zaliczają się do grubych ale guzik mnie to interesi co kto powie.Nie mam zamiaru w upał kisić się w spodniach.

Gość gość
aha to ja już wiem czemu ja jako jedyna idę w sukience ,no bo mam chude nogi.Noszę rozmiar 44 i chodzę w sukienkach i wiecie co nie wiem czy moje nogi zaliczają się do grubych ale guzik mnie to interesi co kto powie.Nie mam zamiaru w upał kisić się w spodniach.

Gość gość
Prawi 114 To o czym to piszesz o krotkich I dlugich spodniach to nie wszedzie tak dziala jakbys chcial.. Ja mieszkam w miejscu gdzie przez caly rok trwa lato i panuja prawdziwe upaly, nie takie "upaly" jak w Polsce I ludzie ktorzy tu mieszkaja przez caly rok chodza w dlugich spodniach oraz zazwyczaj z dlugim rekawem I to praktycznie wszyscy tak. Chroni to ich przed poparzeniami slonecznymi. Ja osobiscie caly rok chodze w krotkich spodenkach I w zime gdy temperatury sa tu mniej wiecej takie jak w Polsce latem, ludzie ze zdziwieniem sie na mnie patrza.

Gość gość
Fajne sukienki i spódnice w dużych rozmiarach są w sklepach C&A

Gość gość
Dzisiaj widziałem na mieście dziewczynę w krótkiej sukience,miała okropne nogi,grube,z takimi jakby żylakami z tyłu i cellulit też był....:-( błagam was dziewczyny,ktore macie brzydkie nogi NIE CHODŹCIE LATEM W KRÓTKICH KIECKACH,BO NAPRAWDĘ JEST TO MEGA OBRZYDLIWE I OBLEŚNE.

Gość gość
Ja mam grube nogi i smaruje je samoopalaczem,zeby szczuplej wygladaly.

Gość gość
Mozna przy grubych nogach nosic getry?

Gość gość
a celulit ?

Gość gość
kobietki,rezygnujecie ze spodnic...a przeciez są modne luzne spodnie,haremki,są Sexy kombinezony ( z luzną nogawka i talią ),sa super zwiewne ,romantyczne sukienki do ziemi. ja mam wymiary 90-60-90 i nigdy nie zalozylam spodniczki...bo mam krzywe uda i koslawe szprotawe kolana. Ale w lato nosze kombbinezon,sukienki do ziemi.rybaczki za kolano...

Gość gość
szmato nie mam krzywych ud a pajaczki na lydce. szmato w mej pracy rybaczki sa zabrionione. szmato

Gość gość
Zobacz na youtube Raadzka radzi, ona nie ma super nog a jednak latem nosi sukienki. Teraz jest moda boho, mozesz nosic dlugie zwiewne i 7/8 , nie musisz nosic mini i szortow, spodnico-spodnie to tez jest wyjscie. Nie przejmuj sie tak, kladz akcent na gorna polowe ciala i nikt nog nie bedzie az tak zauwazal.

Gość gość
Ja mam przyjaciolke ktora jest przepiekna, Ona jest tak ladna, ze az trudno uwierzyc, ze istnieje naprawde a nie jest stworzona przez program graficzny.. Ona nigdy nie zaklada krotkich sukienek, zawsze dluzsze sukienki, gdzie widac jej piekne nogi.. Dziewczyna jest niewykle piekna a nigdy sie skapo nie ubiera a pomimo tego I tak wszyscy sie na Nia patrza..

Gość gość
Czesto jest tak,ze super zgrabne dziewczyny ubierają sukienki/spódnice za kolano albo dłuższe,a te grube laski mini lub szorty.

Gość Natalia N
Witaj. Rozumiem, że nie chcesz pokazywać swoich nóg, skoro uważasz, że są grube. Ale czasem, szczególnie latem, ciężko obejść się bez tej części garderoby. Sama mam masywne łydki i rzadko ubieram sukienki ale... znalazłam coś odpowiedniego dla siebie na www.kostium.com . Jest to sklep z polskimi markami. Dokładniej skierowałam się ku tej sukience - https://www.kostium.com/odziez-damska/sukienki-damskie/sukienki-wieczorowe/sukienka-model-m483-green , bo jak widzisz, ładnie zakrywa nogi. Sądzę, że zawsze jest wyjście - w długich sukniach wygląda się równie dobrze.

Gość gość
Autorko a zimą nie wiedziałaś ze masz grube nogi?? trzeba było myśleć o tym wcześniej żeby do lata doprowadzić si e do porządku, a nie budzić się kiedy 30 stopni na dworze! Druga smaruje się samoopalaczem żeby wyglądać szczuplej hahaha....Co za ludzie:D

Gość gość
A ja nie chodzę w sukienkach, bo mam za chude nogi. :)