Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Invisible Fresh Dezodorant Nivea

Polecane posty

Gość gość

Idealny na lato! Zapach świeży, wyczuwalny, kobiecy... wyjątkowy. Nie zauważyłam plam na ubraniach, nie spowodował podrażnień, z którymi często się borykam, ani swędzenia skóry. Bardzo dobrze chroni, a testowałam go w warunkach ekstremalnych czyli trening. Antyperspirant pozostawił moją skórę gładką, chronioną i świeżą. Jednym słowem: polecam.

Gość Cyranowska
Nie byłam zwolenniczką dezodorantów , zawsze używałam antyprespirantów w kulkach . Muszę przyznać ze ten bardzo miło mnie zaskoczył i spełnił wszelkie wymogi.Nie zostawia białych plam jak to bywa w innych markach, ma delikatny zapach, doskonale chroni przed przykrym zapachem i nie podrażnia skóry.Cena jest stosunkowo niska jak na taki preparat i długo utrzymuje skórę suchą i pełną świeżości.100 % POLECAM

Gość gość
Dziewczyny ODRADZAM on strasznie podrażnia skórę i piecze pod pachami :(

Gość gość
Od kiedy moja dziewczyna zaczęła używac nivea, to z nią zerwałem, bo waliło od niej kiszona kapustą :-O nie dało sie tego wytrzymać

Gość gość
Tylko NIE ten dezodorant! Każdy ale NIE ten!

Gość Michalska
Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i spełnił wszelkie wymogi. Nie byłam zwolenniczką dezodorantow, zawsze wybierałam kulkę. Nivea Invisibe nie zostawia białych plam jak to bywa w innych markach, ma delikatny zapach, doskonale chroni przed przykrym zapachem i nie podrażnia skóry. Cena jest stosunkowo niska jak na taki preparat i długo utrzymuje skórę suchą i pełną świeżości. Dla mnie super.

Dezodorantu tego używam już od dwóch lat. Choć zapach nie jest jakiś wyjątkowy to dezodorant daje miłe, chłodzące uczucie pod pachami. Nie podrażnia skóry. Psikam nim nawet bezpośrednio po goleniu pach i co najważniejsze i miało znaczącą rolę w wyborze właśnie akurat tego dezodorantu - nie zostawia białych śladów. Gorąco polecam ten produkt.

Gość Teresa z Kalkuty3
ja uwazam że KAZDY produkt NIVEA smierdzi specyficznym tandetnym PRLEM. polecam Bloker ziaji 2 x na noc...Adidasa rozowego 6 w 1 lub naturalny kamien bez aluminium. wiecie ze antyperspiranty powodują raka?

Gość gość
Mówią że po nim kapuchą wali :-O

Polecam ten dezodorant. Nie zawiera alkoholu. Bardzo ładnie pachnie (jak także inne dezodoranty tej firmy). Chroni przed potem i przykrym zapachem nawet w najbardziej stresujących chwilach. Nie pozostawia białych śladów na ubraniach a w dodatku jest bardzo delikatny. Można go kupić za stosunkowo niewielka cenę w stosunku do jego jakości.

Produkt całkowiecie spełnia moje oczekiwania w stosunku do produktów tego typu. Skutecznie chroni przed potem oraz nieprzyjemnym zapachem oraz nie powoduje podrażniej skóry. Jest także bardzo wydajny i starcza na dłużej. Jestem zadowolona, tymbardziej że to produkt mojej ulubionej marki.

Gość gość
kowalska skoczek i jeszcze 50 zalogowanych to jedna i ta sama osoba spamująca tu od miesięcy każdym produktem nivea

Gość gość
pracuje w Rosmanie od 5 lat...nivea to najgorszy syf.:) wiem co jest dobre,wiem co ludzie kupują...wiem co jak pachnie i jak sie sprawdza... kochaniutkie polecam tylko Garniera,Dove.,adidasa. Nivea kupuja stare emertyty co maja sentyment do mlodosci. uczula,podraznia,zostawia biale slady.i jest rakotworczy.

Dezodorant jest dostępny dodatkowo w dwuch wariantach, w sztyfcie i rollon-ie. Kosmetyk ten jest niezwykle delikatny dzięki czemu jest idealny dla osób z wrażliwą i skłonną do podrażnień skórą.Dezodorant idealnie odświeża skórę oraz pozostawia na niej przyjemny, delikatny zapach.

Nivea dezodorant pure spray to dobrej jakości dezodorant. Przede wszystkim dobrze chroni on przed potem, a tym samym nieprzyjemnym zapachem. Poza tym jest to produkt, który nie pozostawia na ubraniu żadnych śladów. Jest on ładny w użyciu i ma delikatny zapach.

Gość gość
k***a spamerko każdy chodzi do sklepów i widzi jakie są dezodoranty i w jakiej formie, więc daruj sobie te instrukcje

Gość gość
znowu j****e spamerki z nivea

Produkt firmy, którą darzę bardzo dużym szacunkiem za bardzo delikatne dla skóry kosmetyki. Ten dezodorant nie powoduje zaczerwienienia skóry, nie posiada alkoholu, jest wygodny w jego zastosowaniu. Polecam wszystkim, którzy szukają delikatnego dezodorantu.

Stosowałam niedawno ten dezodorant i byłam zadowolona z jego działania więc polecam także innym. Ma bardzo przyjemny, delikatny ale jednocześnie długotrwały zapach. Jego cena nie jest wysoka, można go kupić w większości sklepów z kosmetykami.

Gość gość
NIE POLECAM :( nie odpowiadają mi te kosmetyki, ani moim koleżankom :(

Jeden z lepszych zakupów ostatnio. Przez problemy dermatologiczne nie każdy produkt mogę stosować. Z zakupu tego dezodorantu jestem bardzo zadowolona. Bardzo lubię ciemne rzeczy, na szczęście ten dezodorant nie zostawia plam :) Bardzo polecam.

Gość gość
kotwicabalona polecasz bo za ten spam ci płacą, więc twoje polecanie jest nic nie wartą spamerską reklamą

Ma bardzo przyjemny zapach. Nie zawiera alkoholu, ani nie brudzi ubrań - jest zatem odpowiedni także dla nastolatek. Nie podrażnia skóry i pozostawia przyjemne uczucie świeżości. Polecam do codziennego użytku. Dezodorant jest wydajny.

Dzodorant o delikatnym, neutralnym zapachu. Nie podrażnia skóry ani nie zosatwia śladów na ubraniach. Używałam go długi czas i sprawdzał się świetnie. Zapewniał mi poczucie czystości przez cały dzień. Polecam osobom z wrażliwą skórą.

Gość gość
Załóżjeszcze 58 nicków, a i tak wiadomo że piszesz wyszystko ty. Rób kopiuj wklej, będzie szybciej spamerko od siedmiu boleści.

Nivea Pure spray Dezodorant 150 ml- miałam kiedyś taki i muszę powiedzieć że był bardzo dobry. Długo go miałam czyli jest wydajny. Ma też dobrą cenę. Jest też efektywny i ma ładny zapach. Polecam go wszystkim!!! warto używać!!!

Gość gość
Nie warto i spadaj

Nivea Pure spray Dezodorant 150 ml to fajny dezodorant. Świetnie sprawdza się on w swojej roli. Bardzo dobrze przez cały dzień chroni on przed potem i nieprzyjemnym zapachem.. Uważame że jest to produkt godny uwagi. polecam.

Polecam dezodorant Nivea Pure Spray. Bardzo ładnie pachnie. Chroni przed potem i przykrym zapachem. Nie zawiera alkoholu, dzięki temu można go stosować nawet po goleniu. Nie pozostawia białych śladów na ubraniach.