Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczne unikać chyba sasiada

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, mieszka nade mna taki starszy pan, ilekroc mnie nie spotka (a dzieje się to niemal codziennie bo non stop siedzi na lawce) mówi mi rzeczy w stylu "Ale Pani źle wygląda:", "Pani musi być chyba bardzo chora", " a co tak wychudla?" " Pani musi do lekarza natychmiast". Itp. Mam już serdecznie dość, w dodatku zawsze leci do mnie wyrywa mi reke do calowania. Na początku byłam poblazliwa bo myślę sobie ' Stary człowiek nie ma wyczucia" ale czuje się normalnie nekana! Ja tu godzinę przed lustrem się szykuje a on mi potrafi cały dzień zepsuc :(

Gość gość
Oj tam, oj tam.

Gość gość
Unikaj, a jak się nie da odpowiadaj mu w podobnym tonie, koniecznie z uśmiechem.

Gość gość
A moze jednak cos w tym jest,nie pomyslałaś? Pewnie szkieletor z ciebie.

Gość gość
Niech sobie bedzie szkieletor. Ja bym mu rykoszetem nie odpowiadala bo go zachecisz do wiekszych spoufalan. Ja raczej udawalabym, ze nie slysze. Zadnej reakcji znudzi sie dziadowi

Gość gość
Słuchajcie jestem w 9 miesiącu ciąży więc nie ma mowy o byciu szkieletorem a typ takie teksty rzuca od kiedy się tu wprowadziłam (4 lata). Normalnie mam 171 i 62 kg więc trudno nazwac mnie chuda.

Gość gość
starzy zawsze maja jakies fobie to z nudow :)

Gość gość
Maz ma teorie że On czeka az zapytam czemu on tak źle wygląda żeby mógł mi opowiadac o swoich chorobach. Wczoraj leciałam do doktora u, stal przed klatka i mówi do mnie " hola hola dziewczyno poczekaj jak tam zdrowko?" Zaraz pewnie znów by mi dosral ale szybko go zbylam " dzien dobry muszę lecieć bo do lekarza się śpieszę

Gość gość
Powiedz mu: pan tez nie najlepiej, ale mam nadzieje ze na tamten świat się jeszcze pan nie szykuje

Gość gość
Jak kiedyś pracowałam w szkole woźny zwracał się do mnie per "laska" bo byłam najmłodsza z grona pedagogicznego. Najpierw to znosiłam a potem odpowiedziałam mu: mam na imię xy i przestał.

Gość gość
No to niech se gada a jakby mówił ale ładnie pani wyglada, jaka śliczna to byś uznała ze zbok? -:)

Gość gość
"A moze jednak cos w tym jest,nie pomyslałaś? Pewnie szkieletor z ciebie. " Odezwał sie zazdrosny tłuścioch

Gość gość
Recepjonistka u ginekologa mowila do mnie na TY mimo ze ja do niej na pani (ja mam 30 lat, ona z 45). Jestem tam regularnie (ciaza) wiec zaczelo mi to przeszkadzać i tez mowie do niej na Ty. Najlepsze jest to ze jej sie to baaardzo nie podoba ale nie moze nic zrobic :)