Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xnati1678

Najgorsza rocznica

Polecane posty

Gość Xnati1678

Witam dziś jestem z moim chłopakiem od roku w związku. Bardzo zależało mi aby ten dzień spędzić jakoś wyjątkowo tydzień wcześniej oznajmiłam go ze zabieram go gdzieś z okazji rocznicy.To miała być niespodzianka, zgodził się. W dniu rocznicy dopiero dowiedział się że idziemy na gokarty pomysł chyba jednak nie był zbyt trafiony bo odebrał to bez entuzjazmu i juz po 15 min miał dość bo bolały go ręce no ok resztę czasu w którym mieliśmy jeździć przelozylismy na inny termin może i faktycznie 15 min to zbyt długi czas jednak i tak mam wrażenie że mu się nie podobało.. Później chciał jeszcze gdzieś jechać ale..oczywiście z przekonaniem że to ja stawiam wszystko..miałam już dosyć i odwiozl mnie do domu bo powiedziałam że źle się czuję.. A tak naprawdę było mi przykro że on w ten dzień nie dał mi nawet głupiego kwiatka.. I jeszcze chciał jechać gdzieś indziej tylko że za moje pieniądze poczułam okropnie.. Co o tym myślicie? Jak powinnam się zachować teraz? Dodam że oboje zarabiamy

Gość gość
Nie adoruj buca bo się rozbestwi i trzeba go będzie zastrzelić;)

Gość gość
jak się rozkręci to będzie wymagał żebyś ty za wszystko płaciła

Gość gość
Gdzie chciał jechać później.?

Gość gość
Do Bytomia

Gość gość
Możesz jaśniej? Opisz jeszcze raz ale dokladnie

Gość gość
Ale on w ogóle coś powiedział na temat rocznicy? Jakieś życzenia? Coś? I czy Ty zabralas go ot mówiąc że niespodzianka tak po prostu, czy powiedzialas ze to niespodzianka z okazji rocznicy?

Gość gość
Tak powiedziałam że to z okazji rocznicy..

Gość gość
Miodu z tego nie będzie.

Gość gość
21.17 dokładnie. To sknera i facet bez honoru, no żeby pozwalać się zabrać dziewczynie na niespodziankę rocznicowa a samemu g...o dac, zero inicjatywy i jeszcze spodziewa się ze za wszystko będziesz płacić... Widać nie zależy mu za bardzo