Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest jakas chętna z lodzi na trojkacik z dwoma facetami

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool: ostry seks w dniu seksu :D:D

Gość gość
Tak lecz wyłącznie ze swoim chłopakiem by uniknąć niespodzianek typu gwałtu bo jest takie ryzyko gdybym poszła sama. Ile masz lat i jak długiego masz. Chłopak ma 19 cm.

Gość gość
bedzieaz chciała jechać na dwa baty?

Gość gość
Tak lecz zależy od wielkości członka. Mniejszy analnie większy w cipkę. Nie podałeś wielkości. Jestem dość ciasna bo drobna budowa.

Gość gość
można też dwa penisy w cipke podobno niezły odjazd dla kobiety

Gość gość
moim zdaniem przy podwójnej penetracji warto by Twój facet wchodził w cipke po to by miał z Tobą kontakt wzrokowy i doswiadczal widoku Twojej twarzy pełnej podwójnej ekstazy. Na koniec zgodzilabyś się na podwójny wytrysk na twarz? Masz ochotę na ostry seks?

Gość gość
Stuleje skumajcie, że nawet miasta nie ma podanego a o tej porze autobusy po Polsce nie kursują, także do spania.

Gość gość
Dwa w cipkę to dopiero gdy będę po ciąży bo ledwo się mieśc***enis chłopaka. A przy analnym wolę chłopaka w drugiej dziurce bo jest delikatny i wie gdy się wyluzuje całkowicie wtedy wchodzi do końca. Również gdy mam orgazm to lubię gdy jest w bity członek do końca nieruchomo do końca mojego szczytowania.

Gość gość
będziesz chciała gry wstępnej czy od razu ma być ostre zwierzęce rżniecie? polecam też pozycję spitroast. masz opory przed konczeniem na twarzy?

Gość gość
Lubię dość długą grę wstępną bo wtedy nie wchodzi członek na sucho i nie ma przyjemności. Co do finału to lubię spijać sperme lecz podstawa to higiena intymna. Gdy jestem rozgrzana wtedy lubię ostro do końca członka.

Gość gość
A ja lubię być dobrze zerżnięta w dupę ale wcześniej po lewatywie by nie było niespodzianek. Dlatego wolała bym dwóch kolejno analnie.

Gość gość
ok dwóch a macie famtazje typu gangbang z np 5-10 facetami albp fantazję z tyloma murzynami? po trójkącie można zwiększyć liczbę facetów gangbang to 4-10 godzin dziesiątek orgazmów :-)

Gość Aśkaz
brawo :-) you go girl ;-) zazdroszczę

Gość gość
Z murzynem to nie bo oni śmierdza. Ale z białym chętnie pod warunkiem, że może się dojść conajmniej dwa razy. No I żeby mógł przynajmniej te 15-20 minut.