Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 15 miesieczna corka zmienila sie nie do poznania.

Polecane posty

Gość gość

Mamusie poradzcie cos bo oszaleje.Corka od tygodnia nie spi po nocach,placze bez powodu i musze caly czas przy niej byc ,nie moge jej zostawic nawet na moment bo jest straszny placz.Na chora nie wyglada.Jeszcze tydzien temu to bylo zlote dziecko.Co moze byc przyczyna?Ma 9 zebow przy zadnym nie bylo takich scen.Pomozcie prosze....

Gość gość
Takie sa dzieci. Nigdy nie wiadomo o co chodzi .po paru dniach jej minie a ty zapomnisz o marudzeniu.

Gość gość
ktos rzucil na nia urok. Trzeba przetrzec jej buzie swoimi obsranymi majtkami - pomaga

Gość gość
21.45 leki wez

Gość gość
Jeśli była szczepiona niedawno to witaj w klubie autystow. Tak to się zaczyna, potem coraz gorzej.

Gość gość
Może jakiś skok rozwojowy? Albo ząbki

Gość gość
Byla szczepiona niedawno? jezeli to odpada to moze skok rozwojowy? albo jej za cieplo?zabki? jest duzo mozliwosci... moj syn ma 12mcy i 16 zebow....4ki i 3ki to byl koszmar :/ teraz mu za goraco jest:/ wiec budzi sie mokry, ja przebieram na lekko, za 2 h budzi sie lodowaty, wiec przebieram na dlugi rekaw(nie toleruje zadnego przykrycia kocykiem/pielucha/czymkolwiek), a o okolo 5 nad ranem budzi sie i rzuca po lozeczku niespokojny ,wiec biore go do siebie i czujac moja reke dosypia do 7 w wersji optymistycznej ;) mam typ niespiacy i do tego wrazliwiec straszny w dzien....ehm te dzieci ;) cora byla calkiem inna...pozostaje Ci przeczekac...nic innego chyba nie pozostaje, jezeli mala zdrowa jest i w dzien zachowuje sie normalnie... powodzenia :)

Gość gość
Tu autorka. Corka byla szczepiona pol roku temu wiec to chyba nie przyczyna

Gość gość
Autorko te niektóre p*****lnięte antyszczepionkowe będą i tak twierdziły,ze po szczepieniu. Sama nie szczepie, ale to co wypisują na tych grupach to włos się jeży. Jedyna i tylko jedyna możliwa przyczyną zmiany zachowania, choroby niepokojących objawow to szczepienie. Kiedyś zapytałam na grupie o skórę córki bo dostała AZS to od razu zostałam zjechana że po co szczepilam i pewnie od szczepionek. Tylko córka nigdy nie była szczepiona....

Gość gość
U mnie 16 miesiecy i teraz tez tak sie zrobioo ciagle drze sie. Chwila spokoj az uszy odpoczywaja jak ma drzemke 1h . Taaa szczepionke to mial 4 mies temu i bylo dobrze

Gość gość
10:04 a palisz papierosy?

Gość gość
Nie. Nigdy nie paliłam ani ja ani mąż. Mało tego. Nikt z otoczenia dziecka nie pali(dziadkowie rodzeństwo moje czy męża)