Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazdy na okolo ma prawko tylko nie ja

Polecane posty

Gość gość

takie tlumany po ktorych w zyciu bym sie nie spodziwala.Czuje sie przez to gorsza.O jak nie udacznik

Gość gość
Ja też zrobiłam prawko dopiero jak miałam 27 lat więc nie ma się co przejmować. A skoro tak Ci to przeszkadza dlaczego nie pójdziesz na kurs?

Gość gość
a ja 35 lat i nie mam no i co? Kiedyś uważałem że skoro nie mam auta to po co prawo jazdy? A dziś nie mam kasy na wyrobienie no ,czasu ani motywacji,bo po co mi prawo jazdy,skoro nie mam wielu podstawowych rzeczy o których marzyłem a nie mam?. Tak to działa

Gość gość
Ja zrobiłam w zeszłym roku, miałam 35 lat. Bardzo się bałam, że nie dam rady, wcześniej ani razu nie siedziałam za kierownicą... I co? Zdałam za pierwszym razem. Miesiąc teorii, trzy miesiące jazd i egzamin. Tak się tego bałam, a to 4 miesiące kursu i po krzyku :-)

Gość gość
Mam podobnie, nie robiłam, bo jakoś nie było potrzeby, poza tym kompletnie siebie nie widzę jako kierowcy. A teraz czuję się jak jakaś kaleka, bo jako jedyna dojeżdżam do pracy komunikacją miejską. Ale w tym roku już się wkurzyłam i idę na kurs. Może trzeba do tego dojrzeć. Mam 33 lata.

Gość gość
Ja zrobiłam prawko jak miałam 17 lat, dzisiaj mam 42 i znowu zaczynam naukę bo przez całe swoje dotychczasowe życie nie potrzebowałam samochodu i nie jeździłam. Ale i tak mam łatwiej bo kwit już mam- zdałam za pierwszym razem na maluchu :) :)

Gość gość
No, kochana na maluchu, w szkole? Zdajesz sobie sprawę, że ruch dziś jakby większy;)

Gość gość
mam 33 lata.Kilka lat temu wykupilam kurs.Chodzialm na teorie.Dobrze ze na raty.Jak przyszlo do jazdy to mialam takiego stresa ze nie myslalam logicznie.Tak sie stresowalam w samochodzie z intruktorem.3podejscia zrobilam i odpuscilam sobie. Natomiast nie raz jezdzilam czyz mezem czy z bratem czy ojcem.I mowia ze dobrze jezdze.Wiec sie dziwia ze ja nie mam prawka i nie moge kursu zrobic.

Gość gość
Jak się czujesz "na siłach", to dlaczego nie zrobisz prawa jazdy? Ja nie chcę, bo nie jestem uwazną osobą, raczej taką gapą i nie czuję się na siłach by wziąć odpowiedzialność za życie swoje i innych na drodze.

Gość gość
ja zrobilam prawko w wieku 32 lata. moze sie kiedys przyda, moze sie zmobilizuje zeby jezdzic, ale na razie auto czesciej stoi w garazu. mieszkam w nieduzym miescie i dla mnie to sama przyjemnosc przejsc sie na piechotke

Gość gość
stres mnie zzera ze nie mysle przy instruktorze logicznie.a jak jezdze z mezem to tego stresa nie mam.

Gość gość
Up

Gość gość
Ciezko jest zdac?

Gość gość
Ja zdałam wczoraj za czwartym razem :-) nie powiem ciężko jest ale warto

Gość gość
Zrobiłam prawko w wieku 36 lat, zdałam za czwartym razem. Za kierownicą 3 lata, żałuję, że tak późno.

Gość gość
"Ja zrobiłam w zeszłym roku, miałam 35 lat. Bardzo się bałam, że nie dam rady, wcześniej ani razu nie siedziałam za kierownicą... I co? Zdałam za pierwszym razem. Miesiąc teorii, trzy miesiące jazd i egzamin. Tak się tego bałam, a to 4 miesiące kursu i po krzyku " Każdy się bardzo boi, że nie da rady i co ? I jeden zda za pierwszym razem a drugi 3 razy bedzie podchodził i dalej nic, a jego stan psychiczny będzie tylko jeszcze bardziej podkopany. Twoje pisanie jak to sie bałaś nic nie wnosi.

Gość gość
zrobienie prawka to tylko nieduzy krok, no w kazdym razie u mnie tak bylo. zdane w grudniu, do tej pory samochodem boje sie jezdzic, moze ze 2 razy odwazylam sie jechac sama, a tak to z chlopakiem, ale i tak rzadko jezdze. no i np dzis zrobilam glupi blad, nic sie nie stalo, ale wiem ze spierniczylam, i znowu cala odwaga ze mnie opadla :O

Gość gość
ja zrobiłam prawko po pierwszym roku studiów :) choć nie jeżdżę

Gość gość
Ja jeżdżę od kiedy odebrałam prawko. Mąż kupił mi samochód, mały miejski i od razu jeździłam. Lubie jeździć.

Gość gość
Zaprzyjaźnij się najpierw ze słownikiem ortograficznym :P, a potem dopiero bierz się za prawko :P

Gość gość
Zazdroszcze....

Gość gość
Nie ma czego zazdroscic tylko trzeba sie zapisac

Gość gośćklaudynaaa
Czy ktos zdawal w ciagu tego roku i jest na biezaco? :p mam kilka pytan:)

Gość gość
Ja zdałem dwa tygodnie temu ale to był mój drugi raz bo już miałem ale raz mi zabrali na rowerze i po roku oddali a trzy lata temu zabrali za jazdę na motorze po pijaku