Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama codziennie wieczorem pije

Polecane posty

Gość gość

Moja mama prawie codziennie wieczorem wypija butelke wina. W ciagu dnia jest cudowną mama I żona, pracuje, dba o dom, swietnie gotuje ale gdy zbliza Sie wieczor siedzi I pije. Strasznie mnie to boli, zawsze mam nadzieje ze moze jednak dzis nie, mam juz czasami obsesje, chodze I sprawdzam czy nie schowala butelki gdzies. Tato tak, że Sie denerwuje. Po alkoholu jest agresywna. Wypiera Sie ze to nic zlego, ze jej tez Sie cos nalezy ale nie widzi tego jak bardzo nas rani. Niestety nie mam rodzenstwa, ktore moglo by mnie jakos pocieszyc, wstydze Sie tez komukolwiek o tym powiedziec. Jej rodzice jak byla nastolatka tez pili ale teraz juz jest wszytsko dobrze....

Gość gość
ja mam to samo z mężem, z dobrego domu, teściowa nie uznaje alkoholi pijaństwa tylko przy wyjątkowych okazjach, teść nie lubi nawet piwa, brzydzi sie papierosami a maz ? chowa po szafkach małpki, flaszki, ciągle na piwko po pracy, doszło do tego ze znalazlam puste putelki po koniaku i wódce w szafce pod wanna, tu gdzie mamy liczniki, pralka sie zepsuła wezwalam fachowca, on sprawdzal wszystko a tam puste butle i jakies paragony masakra wstyd straszny mowi, ze to na odstresowanie :O