Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo silne bole. tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Dostalam okres zgodnie z moim kalendarzykiem. Jednak przed miesiaczka myslalam ze jestem w ciazy bo mialam bardzo podobne objawy. Ale ta miesiaczka jest nie do wytrzymania a to pierwszy dzien. Krwawienia jakieos duzego nie mam porownujac poprzednie. Z silnego bolu jajnikow i w dole plecow zrobilo mi sie slabo nie moglam chodzic nogi jak z waty , nie moglam nic powiedziec i bylam zalana tak potem ze moglan wykrecic bluzke myslalam ze umieram cala sie trzeslam. Czy to normalnie czy cos nie tak? Przeszlo mi przez mysl ze cos nie tak z jajnikami albo jakas ciaza chociaz to nie mozliwe skoro mam okres. Mial ktos tak bolesne miesiaczki? Bardzo sie tyn zneczylam.

Gość gość
Dodam ze wymiotowalam

Gość gość
Miałam tak, ale już mi przeszło, dzięki jeanine. Inne hormony nie pomagały. A w szpitalu usłyszałam że to mój urok. Dwa razy z bólu karetka mnie zabrała

Gość gość
Ja całe życie mam takie miesiączki. Trzy razy zabierala mnie karetka bo mimo silnych leków mdlalam z bolu na ulicy albo w szkole i potem w pracy. :-( mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka te dolegliwości przejdą

Gość gość
Współczuje wam dziewczyny. To może być objaw zrostów na jajnikach. Ja mam często straszna biegunkę podczas okresu i takie typowe dolegliwości gastryczne

Gość gość
Miałam tak, u mnie akurat wszystko przeszło po drugim porodzie, natomiast zauważyłam że jeśli podczas miesiączki pije kawę to boli bardziej.

Gość gość
7:45 to bardzo dziwne bo kofeina działa przeciwbólowo dlatego wchodzi tez często w skład Np ibupromu

Gość Marianek0
U mnie w domu tragedia, żona przed okresem…Odbiło jej normalnie, aż strach do domu wracać. Czepia się wszystkiego. A to chleb nie taki kupiłem, a to kurtka mi śmierdzi, a dziś rano zasugerowała, że za mało zarabiam. Wiem, że ona nie jest teraz sobą, ale i tak zabolało. Na http://www.castagnus.pl/ czytałem, że to PMS. Hormony jej wariują po prostu, ale ja mam już dość. Podobno są jakieś tabletki, które pomagają na ten PMS. Chyba kupię jej na przyszły miesiąc bo strach pomyśleć co może się dziać.