Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie krępujecie się brać ciuchy z lumpa? Nosić coś po kimś z chorobą skóry?

Polecane posty

Gość gość

nadal myślicie jaka to perełka "markowa"? :O

Gość gość
To raz powachaj te ciuchy, wszystko jest dezynfekowane para. W sklepie kupujesz przymierzane i nie dezynfekowane ciuchy!

Gość gość
W sklepie nieraz sa plamy na ciuchach po fluidzie i make'upie , kobietki myjcie rączki zanim cos przymierzycie :O

Gość MLXIII
Polka nie rozumie słowa 'czyściwo' !

Gość gość
Mam kolezanke, ktora brzydzi sie lumpem. Chwali sie jakie to ona sklepy nie uwielbia, a prawda jest taka, ze nosi ciuchy z bazaru, bezguscie straszne i o tego nieciekawa fizjonomia. Zanam zamozne kobiety, ktore okupuja sie w lumpeksach i wygladaja szalowo.

Gość gość
01:14 Zamożne kobiety to chodzą po najlepszych sklepach :P nie każdego stać, więc stąd ten jad. Szykuj się do lumpeksiku, o 6 otwierają :P

Gość gość
masz male cycki dlatego nic ci sie niepodoba:-P

Gość gość
nie podoba - tak piszemy poprawnie , czy 70F takie małe ? faceci nie narzekają deseczko ubrana w lumpie :D

Gość gość
nie krępuję się a czego ???bardzo dużo osób chodzi, widzę nauczycieli w lumpie itp.

Gość gość
grzybica, łuszczyca, ospa :O

Gość gość
choroby to raz a dwa że może te ciuchy są po trupach

Gość gość
11:56 :O

Gość gość
Łuszczyca? Hahaha to choroba o podłożu autoimmunologicznym :D Od kiedy to trupy chodzą w ubraniach? :D Ale to kafe pełno pustych Karyn :D

Gość gość
Ja nie kupuję w lumpeksach, ale na logikę, prędzej zarazicie się chorobami skóry kupując w normalnych sklepach, bo ubrania są mierzone przez różnych ludzi, a te z lumpeksu przynajmniej są dezynfekowane. Ja raz widziałam w jednej sieciówce dziewczynę z mega pryszczami na plecach, takimi ropnymi i do miała obrzydliwie tłustą skórę. Nabrała do przymierzalni bluzeczek i poszła mierzyć, a mi się słabo zrobiło z obrzydzenia.

Gość gość
a w lumpach to nie ma rzeczy które ludzie nosili latami i niewiadomo co z nimi robili? w sklepie przymierza ale nie chodzą. Jak jesteś niedomyśl na to ci powiem o co chodzi z trupami, ktoś może w ciuchu umarł a ty to nosisz

Gość gość
Tak, bo jak ktoś umiera, to bliscy pierwsze co to rozbierają tą osobę i oddają jej odzież do lumpa, proszę cię. Jakieś rzeczy PO zmarłej osobie, które zostały w szafie to tak, ale nie te, w których osoba umarła, komu by się chciało prać i oddawać, zastanów się. Już prędzej ktoś umarł przy szyciu ubrań z sieciówek made in bangladesh, ale to oczywiście żadnej nie przeszkadza, hipokrytki zasrane.

Gość gość
19:42 A w doopie mam na jakim podłożu ta choroba ... sama myśl, że ktoś z czerwonymi plackami nosił ten sam ciuch , skóra mu się łuszczyła i płatki zostały na materiale fuj :O

a nie brzydzisz sie jesc w restauracji, z tych samych talerzy co inni? w hotelach tez pewnie nie sypiasz, bo inni ludzie spali w tej poscieli?

Gość gość
dziś Bo jesteś pustą Karyną :)

Gość gość
może i rozbierają z trupa, nigdy nie wiesz co ktoś robił z ubraniem i kto w nim chodził

Gość gość
jeśli ktoś nie zastanawia się nad takimi rzeczami i czuje się komfortowo to w porządku ale ja mam np. dyskomfort psychiczny i brzydzi mnie zakładanie ubrań z lumpa

Gość gość
Odkąd miałam pluskwy w domu (jakiś czas po wizycie w lumpie w którym kupilam mnóstwo fajnych tanich szmatek) boje się juz chodzić do lumpa. Jaj pluskwy nie widać a moga być wszędzie i wcale nie tak łatwo je zabić, dezynsekcja na jaja nie działa. Nie wiem skąd przynioslam pluskwy do domu ale na 90% jestem pewna ze z lumpa, 10% z pociągu....

Gość gość
Ja tam lubię lumpy :D Sklepy jak sklepy, tyle że z ciuchami :D Pranie, czyszczenie ubrań mi nie straszne, nie rozumiem o co kaman :D

Gość gość
17:43 Ojojoj, większość społeczeństwa brzydzi się chorób skóry, więc nazywanie mnie pustą karyną jest ... puste :D Nie każdy lubi się przyglądać twojej paskudnej skórze.

Gość gość
Podłoże autoimmunologiczne taaa :D Koleżanka ze szkoły zawsze miała paskudne łapy w strupach, wyprowadziła się od rodziców i ma normalne ręce. I już tak nie śmierdzi od niej, widocznie poprawa higieny i warunków mieszkaniowych też ma znaczenie :O

Gość gość
19:40 Dokladnie tak jest z "chorobami" skóry :O

Gość gość
A autorka nie jadla nigdy w restauracji? W barze? Kawiarni? na wczasach, wyjazdach, randtkach, weselach ? A kto przedtem jadl tymi samymi sztucami, z tych samych talerzy, z jaka chorobą. kto gotowal, kroil, nakladal, mieszal? to chyba o wiele gorsze niz ubranie, ktore kazdy sobie dokladnie upierze...

Gość gość
Sztućce dezynfekują.. zjesz, odstawiasz a nie nosisz ciuch po kimś przez cały dzień

Gość gość
Bo większość społeczeństwa to debile :D Przykład? Praktycznie same Karyny w tym temacie :D