Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewaafeefewwrdfb

czemu kobiety są takie beznadziejne?

Polecane posty

Gość eewaafeefewwrdfb

Jestem kobietą, ale obserwuję, że kobiety cofają się umysłowo. Mam sklep z biżuterią od 7 lat. Pojawiają się nagminnie cuda typu: - kolczyki ślubne za 42 zł - dzwoni klientka: nie stać mnie na takie kolczyki czy da mi Pani 20 zł rabatu... teraz ją nie stać a co będzie po ślubie... - czy komplet 3 części za 60 zł jest ze srebra 925 bo cena jest wysoka? - za 50 zł to ja kupię złoto w aparcie - sprzedaję z cyrkoniami białymi a pisze klientka: poproszę kolczyki zielone - z wczoraj: za 108 zł spodziewam się prawdziwych diamentów i inne idiotyczne komentarze codziennie. Z każdym dniem jest coraz gorzej. Czasami nie wiem czy płakać czy się śmiać.

Gość gość
Nie gadaj że nie masz normalnych klientek.

Gość gość
Ty nie prowadzisz sklepu z biżuterią, ty masz sklep za świecidełkami.

Gość gość
8:34 Otóż to :D

Gość gość
Dokladnie ;)

Gość gość
Kolczyki za 42 zł ? HA ha dobreeeee

Gość gość
Musi bardzo biednie wyglądać to stoisko że przyciąga taką chołote. Do apartu by sie nawet nie odważyły wejść i pytać o cokolwiek

Gość gość
Ty nie masz sklepu z biżuterią tylko z jakąś tandetą z metalu. Ostatnio kupiłam z Aparcie kolczyki, srebrne i zapłaciłam za nie 45 zł. A w małym sklepie z biżuterią kupiłam zawieszke i kolczyki, srebrne, za 70 zł. Więc nie dziwię się, że autorka nie ma ma klientek skoro sprzedaje zwykły metal w takich cenach.

Gość gość
tu autorka; Ja mam sklep internetowy z biżuterią sztuczną. Nie jubilerski itp. Jest to biżuteria metalowa, różne stopy, posrebrzana, pozłacana, zwykła itp. Tak praktycznie nie ma normalnych klientek. Codziennie są meile lub telefony o takiej treści. W PKD nie ma sklepu ze świecidełkami...

Gość gość
Dostajesz takie pytania, jakie masz ceny i towar. Ciesz się że są klienci. (To już zostało napisane ale jeszcze potwierdzę że i ja, gdy porównuję absurdalne ceny np świecidełek do strojów ślubnych, świecidełek z netu z barachła, udających kruszce z cenami prostych, eleganckich przedmiotów ze złota i srebra, to kwituję śmiechem. Inni pytają.)

Gość gość
Mnie denerwują sklepy internetowe z biżuterią sztuczna. Nigdy nie pokażą realnego zdjęcia w dziennym świetle tylko zawsze takie przekombinowane zdjęcia w lightroomie po odpowiedniej obróbce i podrasowanych kolorach żeby głupi ludzie nie zobaczyli już na wstępie jaka tandeta za kilka dni zostanie im wysłana. Skurczybyki pieprzone. Już lepiej być w tym sklepie wziąć do ręki i widzieć na własne oczy na jakie badziewiarstwo sie decyduje ewentualnie

Gość gość
Za metal tylebco za srebro to ja sie nie dziwie

Gość gość
Złoto w aparcie kosztuje kilkaset złotych! Srebro raczej nie schodzi poniżej 200.

Gość gość
tu autorka Srebro i złoto nie są tanie. Nie oszukujmy się za 5 zł kolczyki nie będą cudowne. Allegro wymaga od nas super zdjęć, obrobionych. Za 50 zł to też nie apart. Dużo jest takich marudzących, które chciałyby ale nie wiedzą co. Mam wrażenie, że najlepiej jakby były używane po 0,10 gr za gram. Autentycznie kobiety są straszne.