Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plemniki na wkladce?!

Polecane posty

Gość gość

otoz spoznia mi sie okres, nie wspolzyje jeszcze, ograniczamy sie do peetingu, chlopak nie ma zazwyczaj wytrysku, tylko preejakulat. Staram sie przypomniec sobie jakas niebezpieczna sytuacje gdyz obawiam sie ciazy. Zawsze jestesmy w bieliznie lub ubraniu, chlopak przy mnie nie dotyka swojego czlonka, a potem mnie i myje rece. Ale przypomniala mi sie dosc dziwna sytuacja kiedy chlopak mial na palcach preejakulat kiedy juz skonczylismy i tymi rekoma zlapal moje majtki z boku ( nie dotykal ich wnetrza) zeby mi je podac. Ja je zalozylam nie dotykajac sie w wiadome miejsce i poszlam umyc rece. Potem zdjelam majtki i zalozylam wkladke. Teraz obawiam sie ze dotknelam tam z boku przy zdejmowaniu majtek i przenioslam plemniki na wkladke kiedy ja zakladalam. To dziwna sytuacja jesli cos bylo z boku to mysle ze by zdazylo juz wyschnac, ale mimo to sie boje, bylam w tym miesiacu przeziebiona i mialam duzo stresu, ale mimo wszystko sie martwie :(

Gość gość
Nie wierze. To prowokacja tak?

Gość gość
Myślę że nawet do tego nie dorośliście.A jest szansa na bliźniaki.

Gość gość
Zapytaj za jakieś 8 miesięcy. No bo wiesz chyba że ciąża może się rozwijać prawie bezobjawowo, występują w tym czasie regularne krwawienia, choć trochę słabsze (z drugiej strony nawet krwotok niekoniecznie powoduje poronienie), i nagle rodzi się dziecko. Weź to sobie do serca. (Ale wredna jestem, nie?) ;P

Gość gość
Panikujesz jak nie z tej ziemi. Za chwile będziesz tak przewrażliwiona, że lekkie smyrniecie mychy dłonią, którą dotykałaś wcześniej członek będzie cię wprowadzał we wmawianie sobie ciąży.

Gość gość
Ile jeszcze podobnych,durnych tematow ktos zalozy na tym forum?To jest zenada do kwadratu.

Gość gość
A mi sie wydaje ze ten temat to prowo iluzja do tych tematow w ktorych ciagle wypisuja daty cyklu uzywaly prezerwatywy itd ale i tak mysla ze sa w ciazy.

Gość gość
To nie jest prowo, stresuje sie

Gość gość
I dodam, ze juz chyba mam objawy. Dzis na bieliznie tak troche z tylu mialam cos takiego zabrudzonego brazowego. Czy to objaw ciazy? :O

Gość gość
Tak to jest objaw! Gacie sportowe z przodu zolte z tylu brazowe .

Gość gość
Nie podszywajcie sie, moj chlopak tez uwaza zebym czekala, ale sie martwie

Gość gość
Ja pierniczę.... gdzie tu jest uświadomienie...co i jak i do czego....Kupic sobie jakas dobrą książkę i czytać nie wierzę w to co czytam....