Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółki męża

Polecane posty

Gość gość

mąż woli spędzać więcej czasu z przyjaciółkami, które dzielą z nim coraz więcej wspólnych pasji, głównie sportowych, ale też nie chce zrezygnować z małżeństwa, rodziny. Czy to normalne

Gość gość
Jakie to pasje sportowe?

Gość gość
pływanie, wspinaczki górskie, rowery

Gość gość
Hahahaha ...zupełny odpał :) Powinien chcąc dzielić pasje sportowe z kimkolwiek biec do sądu z pozwem o rozwód :)

Gość gość
ja miałam to samo, nigdy go nie było, każdy weekend jakieś wyjazdy, a jak był w domu to odpoczywał :). Wytrzymałam 3 lata. Teraz ma już czas tylko dla nich a ja mam spokój i nowe życie z super rodzinnym facetem. żałuję że wcześniej nie odeszłam, pozdrawiam:)

bo u żonki na ciepełko i ustabilizowane życie, faceci nie cierpią zmian ale za to dobrze się zabawić na boku czemu nie

Gość gość
w sumie co to za rożnica czy masz męża czy nie, skoro go nie ma? Pewnie bym się rozwiodła :)

Gość gość
,,przyjaciolki" hehe... Chyba nie wierzysz ze zadnej nie posuwa? Tak jak ktos napisal- w domu stabilizacja, wygoda a na boku... Na Twoim miejacu dorwalabym mu telefon I poczytala smsy. Ciekawych rzeczy mozesz sie dowiedziec...

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co mąż o Tobie myśli, co tak naprawdę do Ciebie czuje, co robic aby być z nim szczęsliwa, czy Cię zdradza, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl