Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia1006

Czy oni mają romans

Polecane posty

Hej wszystkim .mam taka dziwna sytuację i nie wiem co o tym myśleć .mieszkamy w domu wynajmowanym na pół z bratem i bratowa mojego faceta ,niestety ten brat siedzi w więzieniu a ta bratowa mieszka w innym mieście ale dom w ktorym mieszkamy też jest jej i jak przyjeżdża to mój facet dostaje malpiego rozumu lata usługuje ,wychodzą razem ,cały czas spędzają ze sobą czas ,kiedy jej nie ma dzwonią do siebie po 15 razy dziennie tylko dziwne że jak tamta jedzie na widzenie do męża to tak że dwa dni przed nie dzwoni mój facet strasznie jej broni ,mówi że jak ma się zachować w danej sytuacji że musi pomóc im dopuki brat nie wyjdzie z więzienia strasznie mnie to drażni nie wiem co o tym myśleć za każdym razem kiedy ona przyjeżdża jest awantura ona robi z siebie księżniczkę a tak naprawdę burak jakich mało a on poprostu jest chyba ślepy my nie mamy swojego życia ,nie mogę ich trzasnąć ona mówi że jest porządna .pomuzcie

Gość gość
niestety ale masz racje faceci tak się normalnie nie zachowują chyba że mają romans

Gość gosc zawadiaka
Nie wiem czy mają romans, ale z pewnością ich relacje nie są normalne, tym bardziej, że przez to jeszcze między Tobą a mężem dochodzi do kłótni i wszystko się psuje. Objechałaś ją od buraka, ok, ale Twój facet to też powinien cięgi zebrać. Weź przemyśl sprawę czy warto tkwić w takim związku, jak sama widzisz co się dzieje, albo postaw mu ultimatum, żeby zmienił swoje zachowanie.

No wczoraj no miałam urodziny nie dostałam żadnego prezentu ani j******o kwiatka za 5 zl stwierdził że nie miał kiedy kupić a jak były jej urodziny dostała płaszcz za 500 zł mało tego bukiet róż czerwonych niby od męża który siedzi ale kupił dzień wcześniej miał czas

Gość gosc zawadiaka
Powiedz, że to prowo, bo jak nie, to zapytam jeszcze raz - co Cię jeszcze przy tym palancie trzyma?

Jedyne co to dom bo nie mam za bardzo dokąd pójść starzy alkoholicy,mało zarabiam do tego jeszcze z Warszawy przeniosłam się do Szczecina .teraz się dowiedziałam że pod koniec tyg przyjeżdża znowu mam nerwy .