Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba wam się Woźniak Starak? Czy tam Szulim jak kto woli?

Polecane posty

Gość gość

Teraz natknęłam się na jej zdjęcie w necie i tak się zastanawiam na czym jej fenomen polega. Od góry do dołu jest zrobiona- o ile piersi jestem w stanie zrozumieć, bo też mam małe i jakby mnie było stać to też bym sobie zrobiła, o tyle twarz to ma po prostu od A do Z zrobioną od nowa. Do tego ma fałszywą buzię, z jej oczu bije taka obłuda, że aż boli. A wy co o niej sądzicie?

Gość gość
Taka se. Jakbym byla facetem, to bym sie na nia nie rzucila. Ale brzydactwem tez nie jest.

Gość gość
Tych dwoch to nie znam aleszulim jest okropna widzialyscie ja bez makijazu? Potwor

Gość gość
Szulim to teraz Woźniak-Starak :D :D Autorko, mnie tam też się nie podoba. I też uważam że ma fałszywą gębę. Tu kiedyś był taki topik o tym czy ktoś zna jakichś slawnych ludzi i babka napisała, że była makijażystką na planie jednego z seriali kilka dni w zastępstwie za koleżankę. I pisała o tym, że spotkała (ale nie malowała) na tym planie Szulimową - podobno strasznie wyniosła, nieprzyjemna i traktująca ludzi z góry baba.

Gość gość
Dla mnie to zwykła baba z wrednym uśmiechem, a moda na dmuchane piły już dawno przeminęła, ale Polska jak zwykle sto lat za murzynami i wciskają nam portale te wary i dmuchane balony przed nosy jakby to były cuda jakieś. Nie. To nie są cuda jakieś. To obrzydliwy kicz i tandeta.

Gość gość
Mołek tez podobmo traktuje ludzi jak smieci, jest opryskliwa i nie mila. Szulim kawal brzydkiego babska, bo molkowa to jeszcze w miare ladna ale ta szulim marna jak noc.

Gość gość
Jest beznadziejna, ale i tak lepsza niż Doda, która jest największa żenadą polskich mediów plotkarskich.

Gość gość
Mołkowa to przynajmniej osiągnęła coś w życiu - jest dziennikarzem z prawdziwego zdarzenia, po studiach, z ogromną wiedzą, doświadczeniem, poza wszystkim - z klasą. Szulimowa to zwykła pindzia od kwiatka i nic więcej. Wypłynęła na kontrowersyjnych wypowiedziach o tym, że pali trawę i nie chce mieć dzieci, potem zrobiła sobie cycki i poszło. Gdyby nie jej dziany obecny mężuś - słuch by po niej zaginął już po pierwszym sezonie "na językach". Jak już mam wybierać, to wolę Dodę choć i ona to nie moja bajka :D

Gość gość
A mój mąż widząc kiedyś Szulimową powiedział, że mogłabym mieć takie cycki i włosy. Ne jest już moim mężem na szczęście :D

Gość gość
Na Molkowa nie moge patrzec. Wiecie co mnie drazni? Jak promuja przecietniare jako przepiekna kobiete. Potem ludzie doszukuja sie tej urody i zaczynaja pietnowac jej niedoslonalosci. I juz nie patrza na calosc, no nawet ladna jestes, tylko ale pasztet.

Gość gość
Bezguscie przeciez ona ma 5 wlosow na glowie. Tak jak i edyta gorniak niby ladna itd ale wlosy ma nie ladne jak miala sombre miala tak popalone koncowki jak miotla.

Gość gość
One wszystkie są siebie warte dziewczyny. I w ogóle najgorsze w tym wszystkim jest to, ze one za jakieś ideały uchodzą, za laski ładne, zadbane, zgrabne itd. Tym czasem ja jestem ciekawa jak na starość będą wyglądać - jak karykatury samych siebie pewnie. Botoks sam im nie wypłynie ale będzie trzeba podtrzymać ten, co jest w nich teraz. One mają pozmieniane rysy twarzy i to bedzie się tylko pogłębiać, bo skoro 30paro letnia laska jest już po iluśtam zabiegach to nie wierzę, że na starość nie będzie ich robić. Podniesione łuki brwiowe, podniesione kąciki ust, wypełniacze wokół oczu i nosa, wypełnianie bruzd, korekty nosa, liftingi - to nie jest tak, że się zrobi i potem tego nie widać na starość. Wszystkie one skończą jak Donatella Versace :D Będą miały takie same nosy, usta, brwi, nieruchome czoła i przy tym wszystkim pomarszczone szyje, dekolty i łapy. O-HY-DA.

Gość gość
Już teraz Hanka Smoktunowicz, Małgosia Rozenek, Natalia Siwiec, Szulim, Doda - popatrzcie na ich rysy. Są identyczne. Jakby wszystkie miały taki sam kolor włosów, są nie do rozróżnienia. Przecież to jakaś masakra jest.

Gość gość
To to jest nic. Ja ostatnio na Instargamie natknęłam się na profil Kai Paschalskiej (oli z klanu)....... Ktoś dawno temu powiedzial dziewczynie, że umie śpiewać i ona wzięła to na poważnie....... To jest dopiero dramat ta laska.

Gość gość
Mnie wkurzają polskie celebrytki czy tam aktorki drugiego formatu. Wiecie dlaczego ? bo media uparcie kreują je jakby były jakimiś wzorcami, prawdziwymi gwiazdami dla nas i uosobieniem urody kobiecej, podczas gdy są tak cholernie zwykłe. Na ulicy by sie dosłownie zlały z tłumem. Wiecie wkurza mnie to, bo jeszcze w latach 90-tych jak się kupowało pisma kobiece to w środku na zdjęciach królowały albo serio modelki z ciekawymi twarzami albo gwiazdy światowego formatu. Czasami było coś o znanych (w obrębie kraju) polkach ale to były pojedyncze artykuły. Niestety od jakichś 15 lat a zapoczątkował to cholerny pudelek i viva, która zatraciła dla mnie swój elegancki charakter, gwiazdy światowego formatu zostały zepchnięte na dalszy plan a na piedestał uwagi zaczęły być wypychane jakieś polskie idiotki dziś już celebrytki i inne które coś tam robią ale sa drugoligowe. Wiecie w*****a mnie to bo przykładowo robie zakupy w rosmanie i tam rozdają taką gazetke do zakupów, myśle sobie a co tam. Gazet już nie kupuje bo sie czyta internet gdzie jest wystarczający zalew tego, ale myśle sobie a co tam, wybieram sie do lekarza do w poczekalni zapcham czymś nude. Otwieram a tam po kolei reklama z magdaleną różczką czy jak jej tam. Nawet nie wiem czego to była reklama ale mnie wkurzyło że mi wciskają babe z jakiegoś serialu i myślą że ona jest dla mnie jakimś autorytetem i że dzięki temu kupię ten produkt cokolwiek to tam było. Za chwile Uwaga wywiad z Klaudią Halejcio okraszony sesją zdjęciową. Oni myślą że mnie fascynuje jej życie i że jestem ciekawa jej mądrości życiowych. Za chwile znowu reklama z jakąś aktorką z do porzygania serialu Na dobre i na złe, której nazwiska nie znam nawet tylko z twarzy kojarze. Hałturzą gdzie sie da i myślą że sa dla nas gwiazdami. Wiecie denerwuje mnie to wszystko

Gość gość
Noooo/... Claudia Shiffer, Cindy Crawford, Evangelista.... To były ideały kobiecości, naturalne, piękne, z piersiami, udami, pupą.. Teraz same zasuszone twory po plastyce połowy ciała. I to w jakim wieku.

Gość gość
Moim zdaniem jest w porządku. Fachowo prowadzi swoje programy, poza tym ma u mnie plus za nie patyczkowanie się z mediami plotkarskimi. A wygląd, coz kwestia gustu. Ale nie przesadzalabym ze „wszystko ma zrobione” bo o większości znanych osob tak pisza a później się okazuje że to nie jest prawda. Wszystko jest dla ludzi. Poza tym zobaczcie sobie jakie zdjęcia wrzucila ostatnio, naturalne bez makijażu i naprawdę nieźle wygląda.

Gość gość
No to porownaj sobie jej zdjecia sprzed roku, dwoch i pieciu. Zobaczysz, jaka to dzisiaj jest naturalna :D

Gość gość
Pracowałam kiedys na studiach w sklepie z drogimi ciuchami i obslugiwalam często molek. Jest bardzo miła i nigdy nie potraktowała mnie z góry

Gość gość
Za to kreglicka bardzo nieprzyjemna

Gość gość
zazdrościcie im wszystkiego - mezaa urody kasy , wy będziecie dalej zaiwaniać w delikatesach na kasie a one będą oplywaly w luksusy :D