Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiac po porodzie i minus 18 kg, kto mnie pobije?

Polecane posty

Gość gość

Przytylam 25 kg w ciazy.... :( zadne opuchniecie ani woda. Dziecko plus sam tluszcz. Mija miesiac a ja na liczniki mam -18 kg. Karmie piersia i dieta ze spora liczba wyrzeczen... :/ jak u was?

Gość gość
Aby zgubić 1kg tłuszczu potrzeba ok 7tys kal ujemnego bilansu. Tłuszcz to nie był skoro spada tak szybko.

Gość gość
ja. w miesiąc - 36kg. mnoooostwo wody. po porodzie - 10 sprzed ciązy.

Gość gość
Przecież wody płodowe, łożysko itd. Samo to wazy. Ja 2 Tyg temu urodziłam i tydzień po porodzie było 7 kg mniej a dziecko ważyło tylko 2,3 kg także tłuszczu to może miałaś 15 kg a 10 kg to dziecko, wody płodowe, macica, większa ilość krwi w ciazy. Nie ma co sie ekscytować. Karmisz piersią to wiadomo, ze wiele rzeczy nie możesz zjechać i faktycznie tego tłuszczu przez miesiąc to z 8 kg straciłaś.

Gość gość
No tak, ale ja nie przekraczam 1000-1500 kalori, spaceruje nawet po kilka godzin dziennie, od rana do wieczora jestem na nogach (mam fiola na punkcie sprzatania), i karmie piersia, mam tyle pokarmu ze drugie dziecko bym wykarmila. Jestem pewna ze to tluszcz a nie woda bo tuczylam sie od poczatku ciazy, kg szly w d**e, nogi, ramiona... No w cale cialo ogolnie. Po samym porodzie na wyjsciu ze szpitaka mialam tylki -7 kg. Czyli dziecko plus wody itd. A odkad jestem w domu poszlo 11 kg jeszcze.

Gość gość
A mi w tydzień od porodu spadło 18 kg i co z tego ?

Gość gość
Zadnych wyrzeczen i po 3tyg.od porodu wazylam mniej niz jak zaszlam.a.przytylam w ciazy 32kg

Gość gość
Ja przytyłam w ciąży 9 kilogramów. Miesiąc po ciąży miałam -11 na liczniku.

Gość gość
A ja po porodzie w ogole zniklam xD

Gość gość
Ja przytyłam w ciąży 6 kg a schudłam po ciąży 15

Gość gość
Schudlas 2 razy wiecej niz przytylas bo mialas nadwage...

Gość gość
Ważyłam 63 kg przy wzroście 170 to chyba nie nadwaga a norma

Gość gość
Czym tu sie chwalić? Obojetnie co sie zrzuci to w tak szybkim czasie nie ma opcji by cialo na tym nie ucierpiała. Lepiej zrzucac dluzej, ale byc jedrna

Gość gość
Z 95 do 75 kg półtora tygodnia po porodzie bez karmienia piersia...

Gość gość
"gość dziś No tak, ale ja nie przekraczam 1000-1500 kalori, spaceruje nawet po kilka godzin dziennie, " to za chwile będzie po karmieniu . Za malo jesz .

Gość gość
Ja tak mialam po pierwszej ciazy ale dlatego ze mialam gestoze. Jak zaszlam wazylam 65 a przy porodzie 93. Po 3 miesiacach znow wazylam 65 kg. Skora cudem nie ucierpiala bylam spuchnieta jak balon

Gość gość
Super autorko.mnie to by nie było zza miotły widać jakbym tyle schudła.Bo tylko 56 kg wazylam do porodu przy wzroście 165

Gość gość
ja przytylam tylko 8 kg w ciazy , startowalam z wagi 49 kg

Gość gość
1000 -1500 kcal przy kp to za mało. Zaraz będzie po karmieniu albo jakaś anemia u mamy,poleca wlosy,zęby etc

Gość gość
Ona wie lepiej

Gość gość
jak sie tak chwalisz to napisz jak wyglada skóra na twoim brzuchu i ciele...

Gość gość
No wlasnie wyglada calkiem niezle, jak juz bede mogla sport uprawiac to bedzie jeszcze lepiej. Nie mialam zadnych rozstepow. Brzuch wyglada swietnie, tylko w dotyku jest jakis taki miekki, mam tatuaz na brzuchu i w ogole sie nie zmienil, wszystko wrocilo do normy, tzn czeka mnie jeszcze kilka kg do powrotu calkiem do wagi. Moim jedynym koszmarem jest celulitis, ale to chyba nie ma znaczenia jak szybko chudne. Nie widze zeby cierpialo na tym kp bo mam coraz wiecej mleka, a moj dzidzius rosnie i przybiera po 300 g tygodniowo. Wyniki mam super, wspomgam diete witaminami i wseystko gra, wlosy nie leca, na poczatku ciazy bardzo mi wypadalh a terae jest super. Ja sie czuje swietnie i mam duzo energi :)