Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bela123

chłopak którego kocham

Polecane posty

Więc chciałabym żebyście mi doradzili co mam robić. Otóż chodzi o to że mam 17 lat i na początku roku spodobał mi się bardzo chlopak z klasy. Ja mu też się podobalam i chciałam z nim być ale on ze mna nie. Więc po jakimś czasie znalazłam sobie Chłopaka ale nie byłam Z nim długo bo mnie zdradził więc zerwalismy. No i minął miesiąc i zaczęłam się spotykać z tym chłopakiem z klasy co mi się podobał, siedziałam z nim byłam w siódmym niebie. Ale co się stało? Pisałam też z moim innym kolegą ze starszej klasy i po jakimś czasie byliśmy razem. No i ten kolega co mi się podobał na poczatku roku oczywiście do mnie napisał " czy chce być jego ksiezniczka" A ja głupia ze "nie" pomimo ze go bardzo kochałam i już byłam z tym drugim chłopakiem. No i zaczął mnie wyzywać typu "szmata,suka itp." Oczywiście ten związek też długo nie trwał bo tylko 2miesiace bo nawet nie miał dla mnie czasu A jak do mnie przyjeżdżał to z kolegami więc powiedziałam koniec. I teraz znowu mi że podoba ten chłopak z początku roku ten z mojej klasy Ale on już chyba raczej NAPEWNO NIE CHCE być ze mna :( co ja mam robić jak to naprawić? Bo strasznie żałuję wszystkiego co wcześniej zrobiłam A mogłam być Z CHLOPAKIEM MOJEGO ZYCIA ... POMÓŻCIE :'(

Gość gość
Jak to naprawić? Na pewno dojrzeć. I przy okazji znaleźć sobie dojrzalszego emocjonalnie, wiadomo że większości będzie jedno w głowie ale chociaż jeden powinien być, któremu doskwiera samotność uczucia. W Twoim wieku w takich celuj, odwdzięczają się z nawiązką za każde dobro, które wniesiesz w jego życie.

Ale ja jak Go widzę do mi się płakać chce ją za nim tęsknię A on mnie ma w d***e wyzywa.