Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze szukam tylko takiej pracy gdzie pracuje sie od pon pt od 6 lub 7 do 14 15

Polecane posty

Gość gość

I przez te 10 lat jakieś pojedyncze takie prace udawało mi się znaleźć ale więcej się studiowało niż pracowało, tylko takie prace mnie interesują i zdania nie zmienie

Gość gość
A jak jest u was dla mnie to ciekawy temat Czy nie szkoda wam życie na prace po 15-tej na tygodniu w weekendy?

Gość gość
To jest dopiero zagadka. Widać gołym okiem że 90% miasta tak pracuje a jak szukać takiej pracy to ofert praktycznie nie ma :(

Gość gość
Na tygodniu? Po jakiemu to?

Gość gość
To jest dopiero zagadka. Widać gołym okiem że 90% miasta tak pracuje a jak szukać takiej pracy to ofert praktycznie nie ma smutas.gif xx Jaka zagadka? 90 % jak sama piszesz pracuje na takich stanowiskach więc dlatego nie ma ofert :) Proste i logiczne, atrakcyjny wymiar czasu pracy i wszystko jest zajęte :)

Gość gość
Bo za komuny się tak pracowało (6,7-14-15 pondz.-pt. KONIEC!), rodzice wpychają dzieci na stanowiska, a kto nie ma obu pracujących rodziców zapier...la 2 zmiany i weekendy to cała prawda o PL systemie pracy. Owszem możesz dostać staż na takim stanowisku ale cię nigdy nie zatrudnią, bo trzeba mieć rodzinkę żeby pracować 7-15 na tygodniu co za chory system :( :( :(

Gość gość
PL grajdoł że dostać taką pracę trzeba mieć znajomości