Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lavasz

Dziwni ludzie

Polecane posty

Gość Lavasz

Kiedyś czekałem z rodziną na peronie na nocny pociąg. Na stacji było zaledwie kilkanaście osób, wszyscy zachowywali się spokoinie. W cieniu budynku stał jeden człowiek około 30 lub 40 lat, chciałem coś sprawdzić i moja droga przebiegała obok niego. Szedłem w jego stronę i kiedy go mijałem nagle wszystkie włosy stanęły mi dęba, poczułem ogromny strach tak wielki że aż mi się w głowie zakręcilo, nogi były jak z waty tak jakbym spotkał samą śmierć. Od tego człowieka stojącego w cieniu biło niesamowicie ZŁO, wściekłość i psychopatyczna chęć czynienia bólu. Gdy odszedłem kilka metrów dalej zdziwiłem się skąd u mnie taki nagły atak paniki, mężczyzna wyglądał zwyczajnie i tak jak inni czekał na nadjezdzajacy pociąg. Po chwili wróciłem do swoich i zapomniałem o tym. Po kilku minutach nadjechał nasz transport, zaczęliśmy pakować się do wagonu, jako ostatnia wchodziła kobieta z mężem. Kobieta stała przy drzwiach gdy pociąg ruszył a ja stałem jeszcze w korytarzu przy oknie gdy nagle zauważyłem że facet stojący w cieniu budynku oderwał się od ściany i zaczął biec w kierunku drzwi naszego wagonu. Pomyślałem sobie, że spoznialski się obudził w ostatniej chwili, kobieta dalej stała w otwartych drzwiach i machala odjezdzajacemu autu. Nagle człowiek z cienia wskoczył na schodki wagonu i szarpnal torebkę kobiety tak mocno że wciągnął ją prawie pod koła, przerażający krzyk napadnietej i wiszącej cudem jedną ręką złapała się za poręcz wybił nas z szoku, wszystko działo się chwilę. Pomoglismy wciągnąć ją do środka, kątem oka widziałem uciekającego człowieka z cienia z torebka w ręku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować