Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę z nim poflirtować

Polecane posty

Gość gość

Mam mały dylemat. Dwa tygodnie temu poznałam fajnego faceta, trzymaliśmy się raczej w chłodnych relacjach, aż do wczoraj... Było mało osób na sali, podszedł i zagadał, pierwszy raz rozmawialiśmy dłużej. Bardzo konkretny, całkiem miły facet, ja jestem dosyć nieśmiała, on uznał, że też jest nieśmiały, ale w wyjątkowych sytuacjach się przełamuje. To dało mi do myślenia. Często na mnie spoglądał, później znowu do mnie podszedł, ogólnie raczej się kręcił obok mnie. No i ja chciałabym z nim poflirtować, popodrywać się nawzajem, ale boję się. Ostatnia moja relacja się rozpadła, od tamtej pory nie nawiązuję żadnej relacji z sukcesem. Boję się, że coś zepsuję, że zbyt dużo sobie będę wyobrażać, że wszystko pójdzie nie tak i będę żałować fajnej znajomości... Nie mam pewności, że mu się spodobałam, mam takie wrażenie, ale nie jest to pewne. Co byście zrobiły na moim miejscu? Nie wiem jak się przekonać, że mu się podobam? Jestem beznadziejna w te klocki

Gość gość
a flirtuj, nie masz nic do stracenia, nie znacie się długo

Gość gość
Spokojnie poczekaj jeszcze trochę i się dowiesz wszystkiego w swoim czasie, uwierz że wyczujesz jak będziesz mu się podobała