Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannahanna

Problem z tesciowa

Polecane posty

Gość gość
Nastała moda dla biedaków,same nic nie mają a chcą rządzić w cudzym.Autorka się wkurza bo chciałaby zagarnąć mienie i czuć się panią domu,nie dla psa kiełbasa bidulo.Pewnie czekasz na zgon teściowej obyś sie nie pomyliła.

Gość gość
11:15 Ty naprawdę jesteś aż tak podła czy aż tak pier...a ,bo jesli jedno i drugie to wal do psychiatry to nie nie będzie bolało

Gość gość
Do 11:51 Nie wiesz co to ironia?

Gość gość
Ja mam dwóch synów,jeden żonaty,drugi stanu wolnego.Należymy do tej klasy ludzi dobrze prosperujących,dobre zawody,wykształcenie i nooo "troszczeczkę"majątku. Nie lubię żony syna i vice versa,nie było tez powodu by się nie lubić poza jednym że myślała że jak urodzi to wszyscy padną na kolana i zwolnią ją z obowiązków matki w tym żony poza oczywiście łóżkiem. Nie udało się i stałam się śmiertelnym wrogiem i toczyła przez 12 lat zimną wojnę poprzez dziecko i syna bo z nią kontaktów nie mieliśmy.Jak dorosło dziecko to ma w nim poplecznika i również zaczęło z nią współdziałać,wyciągało kasę i konfabulowało,przechwyciliśmy tematy w sm-s co pisały w naszych tematach.Musieliśmy się z nimi rozstać.W związku z tym wydziedziczyliśmy syna nie dlatego że go nie kochamy a dlatego by żona nie korzystała nigdy z naszych pieniędzy.Przykre ale sama sobie zasłużyła,nie miałam złych intencji,lubię przebywać z młodymi ludżmi i myślałam że jak wejdzie w rodzinę zostanie naszą córką,niestety okazało się że jest osobą wredną i chciwą.Owszem chciała ale mieć służbę.Skłóciła męża z naszym młodszym synem/jego bratem,tak manipulowała aż się udało. Teraz czekam na waszą jazdę,jakoś to przeżyję.

Gość gość
Jeszcze raz zapytam - czy slyszalas w swoim zyciu takie slowo - IRONIA???

Gość gość
Inteligentni ludzi jazdy ci nie zrobia - a glupkow nie sluchaj

Gość gość
gość dziś omijałabym taką zimną matkę szerokim łukiem twój syn jest biedniejszy ale szczęśliwszy bo żyje z kobietą,która kocha z dala od ciebie do grobu majątku nie weźmiesz a życie jest krótkie wielką krzywdę wyrządziłaś synowi,wnukowi i jego matce,to zło wróci do ciebie nie sądzę,że ten drugi syn będzie szczęśliwy z tobą pod jednym dachem,wspomnisz nie raz ten post

Gość gość
kolejna szmata udziela rady kobiecie ktora zapracowała na swój majątek i ma się dzielić ze szmatą syna ha ha ha,ale jesteś poj/bana d***** do goscia z 12.17

Gość gość
gość dziś jestem bywalczynia tej kafeterii ale nie zauważyłam żeby tu bywali ludzie inteligentni,raczej wsioki i prostaki

Gość gość
12:17] krzywda jest taka że jej syn wdepnął w tzw.g****o

Gość gość
12:08 Boże,jakie miałam szczęście,że nie spotkałam takiej podłej baby na swojej drodze życia.Nie udało ci się rozwalić małżeństwa syna i na pewno po nocach spać nie możesz,że obca kobieta/dla ciebie/ jest mu bliższa i ważniejsza niż ty.Super mąż i ojciec.A ty babciu jesteś wredną babą jagą.Mieć taką to lepiej wcale.

Gość gość
gość dziś Syn nie jest biedny tylko głupi,tego kwiatu jest pól światu. I tak go kiedyś zostawi bo liczyła na schedę a tu zoonk

Gość gość
gość dziś a co ,udało ci się okraść teściową?

Gość gość
gość dziś prostaczko,nie będę zniżać się do twojego poziomu sięgasz mi do kostek

Gość gość
gość dziś Zaczęły się huki na babę???? duupe ci rozrywa z żalu że są mądre teściowe? ty trafiłaś na frajerów,gratuluję.Ciekawa jestem czy kiedyś za frajer będziesz rozdawać obcym swoją kasę,już to widzę.Na szczęście nie mam synów bo bym wypr...taką szmatę za drzwi.

Gość gość
12:30 no fakt ty masz poziom??? że nazywasz kobietę starszą o pokolenie szmatą,a ty kim jesteś??? chcesz to ci tu zaraz napiszę że w te wsiowe pięty wejdzie.

Gość gość
gość dziś gość dziś a co ,udało ci się okraść teściową? debilu,jakimi kategoriami oceniasz ludzi? szanuj decyzje ,wybory swoich synów ,a także wybrane partnerki jestem z zamożnego domu ,a mm z biednego i dla moich rodziców jest najwspanialszym zięciem a nie biedakiem kochają mnie,pokochali i Jego

Gość gość
gość dziś nie mówiłam,że prostak:)

Gość gość
Tak czytam i sobie myślę,że jednym wolno obrażać innym nie.Teściowa może być opluwana a jak się obrazi,zwróci uwagę,zerwie kontakty to znaczy że krzywdzi dzieci/wnuki etc.Wy macie równo pod beretami? Nie widzicie różnicy miedzy sobą a matką męża.Kim ona dla was jest? koleżanka,może służąca/opiekunka? to obca kobieta i nikt nie powiedział że coś ma musieć i lubić.Zajmijcie się swoimi rodzicami,swoimi sprawami,pracą,dziećmi ,kupcie własne mieszkania,nie liczcie na jej majątek.Każdy ma ręce i może sobie zapracować.Te narzekania,opluwania tylko o was zle świadczą ,kiedyś będzie też na ich miejscu to zobaczymy czy będziecie takie chętne do wszystkiego.Macie własne matki,tam wasze miejsce.

Gość gość
gość dziś kolejna szmata udziela rady kobiecie ktora zapracowała na swój majątek i ma się dzielić ze szmatą syna ha ha ha,ale jesteś poj/bana d***** do goscia z 12.17 jestem szmatą,synowa szmata a ty kim jesteś?,każdy sądzi w/g siebie nie obrażaj ludzi,którzy c***iszą prawdę,

Gość gość
gość dziś nie powinnaś mieć dzieci a już na pewno nie synów,bo biedne te synowe.... i nic dziwnego,że syn uciekł od takiej matki

Gość gość
gość dziś Droga Pani Zna to z autopsji,lepiej odsunąć doświadczeń niż tkwić w chorych układach.Oddać ludziom potrzebującym a nie chciwym i bezczelnym.Ja swoje mieszkanie kiedyś oddam za miejsce w domu seniora. Dzieci dorosłe mszą myśleć o sobie i zapracować,nie liczyć na friko.

Gość gość
Kobieto teściowo,załatwiaj swoje sprawy w domu a nie na forum.Żenada.

Gość gość
dziś nie mam synów na szczescie ale zapytam cie i odpowiedz mi po co ma się dzieci? żeby wisiały do grobowej deski na rodzicach i czekały na szybkie ich zejcie bo w głowie stoi jej _teściowej dom,konto? mam dwoje dzieci,małych,jestem synową,nie jedną:) jest nas trzy,W tym jedna zaraz która gdyby mogła to zdarłaby skórę z teściowej.Pokłóciła nas wszystkie,kawał wstrętnej przekupy.nie mierz wszystkich swoją miarką bo nie wiesz co kobiety widać potrafią.Ja wierzę tej pani która opisała swój problem,bo u nas jest to samo.Ona ma jedną synową a moja teściowa trzy.Cieszę się że będę mieć zięciów.

Gość gość
siedza tutaj te co to za chwilę wrąbią obiadek u teściowej a wcześniej jej duuupsko obrobią.Do roboty nieroby!!!!! ja wrócą o napiszą jak spierniczyła obiad

Gość gość
gość dziś Taaaak,to jest krzywda jak się odetnie pasek z pieniędzmi,prezencikami aż jad się ulewa tym biorcom że skończyły się dobre czasy.BRAWO KOBIETO ,jestes madra tesciową!!!!

Gość gość
To jest prawda.. Co powyzej piszesz, tylko Ty masz glowe na karku i slusznie nie oddasz krwawicy komus, kto sobie na nia nie zasluguje. Sa takie rozne uklady w rodzinach, rzeczywiscie znajda sie czesto pazerni ludzie... Kobiety, ale i mezczyzni. Ja pisze z pozycji emigrantki. Bylo i jest ciezko, ale jak tylko wracam do Polski i napatrze sie na te fuzje pod oltarzem, to mnie mdli. Na wszystko sama zapracowalam, nauczylam sie jezykow, nie bylo pracy moich marzen, to pracowalam duzo ponizej moich mozliwosci, przynajamniej przez jakis czas, ale mialam swoje pieniadze, ktore odkladalam na mieszkanie. Nie rozumiem takich pazernych kobiet.. Mi byloby wstyd.. Znam tez rodzine, gdzie to ziec niezle poskubal tesciow, dostal wszystko i jeszcze zachowywal sie jakby mu sie wszystko nalezalo.. Do tego cham zazdrosny.. Tlamsil zonke, tylko jego znajomi mogli przychodzic w odwiedziny, zly, ze zonka sie ksztalci, apetyt na majatek rosl w zastraszajacym tempie, az sie dziwie, ze tesciowie tak wszystko finansowali, chyba tylko ze wzgledu na szczescie corki. Dlatego nie dziwie sie tam powyzej, ze wydziedziczylas nie tyle syna, co synowa, bo sa tacy pazerni ludzie, ktorzy beda zabiegac o ten majatek.. Dodam, ze zanim ja wyjechalam, to rowiez prawie zaczynalam znajomosc z kims. Mama jego prawdopodobnie podzialala na synka i ten zrezygnowal. (Rodzina zamozna, a ja wyjezdzalam po studiach z powodu braku pracy). Ozenil sie, zrobil kariere, a teraz wyje z drugiego konca Europy, bo jest nieszczesliwy i chce bym wrocila..

Gość Hannahanna
Drodzy Państwo. Przeczytałam tu i porady i slowa krytyki. Dziękuję bardzo. Ale nigdy nie wyciągnęłam reki po cudze. Nigdy byl nie wyrzucila tesciowej z jej i naszego domu jaka by nie byla! I nie jestem na niczyim utrzymaniu, bo zarabiam na siebie i nasz dom tak jak i moj mąż! Zapytalam o rade w zwyklej miedzy lukcien sprawie i odwiecznym konflikcie na lini synowa - tesciowa! Ale czytajac tu slowa typu stara k***, szmata na dorobku, ciebie nikt w domu nie chcial itp ... Jestem bardzo wdzieczna - widac kto ma jakie relacje w rodzinie i ciesze sie ze u mnie to tylko zwykly konflikt. Z mojej strony wątek zostal zamkniety. Autorka

Gość gość
Chwała ci PANI,idz i pamiętaj że życie nie ścieżka usłana kwiatami a dom jet teciowej ,dokąd żyje ,mimo że jest zapisany synowi.Ty nie masz nic oprócz męża .Jak się nie podoba teściowa pozostaje wrócić skąd się przybłąkało.Paaaaaa

Gość gość
Ciesz się że mąż jest po twojej stronie to wielki sukces. Czemu nie zrobicie sobie własnej kuchni malutkiej połączonej z salonem. Minimalizuj wspolnote