Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannahanna

Problem z tesciowa

Polecane posty

Gość gość
A moja tesciowa to synka chciala mi otruc caly dzien mial slinotok cala podloge zaplul przypuszczam ze cos mu dosypywala do jedzenia picia ta qrwa j****a chciala mnie wrobic bo starej k****e to wszyscy by uwierzyli ze ona to taka kochana babcia na pokaz od ludzi

Gość gość
Az zal czytac jak pie****cie bez sensu i najezdzacie na te biedne synowe. Tesciowe wiadomo ze nie sa osobami ugodowymi a zwlaszcza jak maja synka pod dachem to juz traume trzena przezyc zeby sie dogadac. Owszem mozna wszystko puszczac mimo uszu ale jak dlugo. A jesli chodzi o majatek, to ona tam tylko mieszka i placi za prad, gaz i innecrzeczy ktorych potrzebuje bo tesciowa jej nie utrzymuje a skoro dom jest meza to ma prawo tam z nim byc i zadna tesciowa nie ma prawa grzebac w czyichs majtkach nawet w gescie pomocy. A przy okazji to moglaby byc szczesliwa ze syn z synowa z nia mieszkaja i wnuk niedlugo bedzie a nie zostala sama na starosc. A teraz do tej chorej wariatki co wydziedziczyla syna jestes okropna i chciwa wlasnie ty a nie twoja synowa i ciekawa jestem co ty wnioslas do swojego malzenstwa przed wieloma laty czy przyszlas do meza i zaczelas nim rzadzic? To trzeba nie miec serca zeby tak postapic a skro masz dwoch synow to kazdemu powinnas dac tyle samo i tak samo ich kochac bez wzgledu na ich wybory. Glupia "bogata" kuro ktora zostaniesz na starosc sama.

Gość gość
większość synowych jest leniwa, bezczelna i roszczeniowa