Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Areczeek

Ustalenie ojcostwa

Polecane posty

Witam, Mam pytanie do kogoś kto był już w takiej sytuacji. Otóż chciałbym sprawdzić czy dziecko którego jestem ojcem (na papierku) jest faktycznie moim biologicznym dzieckiem. Wiem że muszę zrobić badania genetyczne DNA. Proszę o informację o jakimś dobrym i profesjonalnym laboratorium. Ile trwają takie badania na ojcostwo? Chodzi mi konkretnie o czas oczekiwania na wyniki. Dobrze by było jak by ktoś polecił laboratorium genetyczne znajdujące się na terenie Krakowa bo chciałbym podejść tam osobiście. Ewentualnie w okolicy.

Nasze badanie odbyło się w Centrum Informacji Genetycznych na Bałtyckiej w Krakowie. Ja miałam wyniki badań na potwierdzenie ojcostwa już drugiego dnia bo sytuacja tego wymagała, dlatego Panie w laboratorium poszły mi na rękę… i nie musiałam nic dopłacić za ekspres. Także gorąco polecam to laboratorium.

Nie musisz szukać laboratorium w miejscu zamieszkania. Dzisiaj takie instytucje działają na terenie całej Polski nie zależnie od miejsca, w którym fizycznie się znajduje. Ja mieszkam w UK i chciałem zrobić badania na ojcostwo. U Nas kosztuje to straszne pieniądze poszukałem sobie w PL. Bez problemu wysłali mi zestaw do pobrania materiału genetycznego. Kasa o wiele niższa chociaż i w PL są różnice w cenie. Wrzucam link do strony gdzie ja zamawiałem http://www.badanieojcostwa.pl/testy-na-ojcostwo-produkty-0.html Powodzenia!