Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charrvii

Nivea Invisible Fresh niezawodny

Polecane posty

Gość Charrvii

Jestem zadowoloną konsumentką tego dezodorantu, spełnia moje oczekiwania, a nawet je przewyższa. Nie żałuję wydanych pieniędzy, jest bardzo dobry i już poleciłam go kilku moim przyjaciółką

Gość gość
A ja ci polecam słownik ortograficzny. "Przyjaciółką", matko...Ale spamerzy to ćwoki i debile, więc w sumie te byki, które tu sadzisz, nie powinny nikogo dziwić.

Gość gość
Ciekawe kto jej za to płaci :D każda złotówka jest zmarnowana bo po takim spamie na bank nie kupie już nic z nivea :D

Gość gość
To pewnie ta sama co przez kilka miesięcy spamowała płynem micelarnym z "n". Czyli kasy za to nie dostaje, tylko jak zrobi spama na portalach to jakieś próbki w konkursie może dostać. Więc zakłada kilkanascie kont i multum ników z gościa, sądząc że jak się różnie nazwie, to nikt się nie kapnie że to ciągle ona :D

Gość gość
O rany ale dziś od rana spamuje z 20 tematów i każdy o tym samym ale spod innego niku :D nawet nazwała się Animal :D już jej się kończą pomysły na ludzkie imiona :D

Gość gość
Charrvii- poczytaj swoim przyjaciółką :D co ty piszesz konsumentko tego dezodorantu :D Robię screena i wysyłam na stronkę nivea, a niech się i oni pośmieją.