Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnia się okres.

Polecane posty

Gość gość

Witam.Chciałabym zaciagnac porady bo już nie wiem co robic. Miesiączki miałam regularne, tylko dwa miesiąc temu jedna się spozniala i poszłam do ginekologa i dostałam duphaston i dwa miesiące był spokój.Teraz nie wiem o co chodzi.Byłam w górach, mialam bardzo duzo wysilku, ale z tego co wiem wysilek przyspiesza okres a nie opoznia.Wspozyje bez zabezpieczenia.Kochałam się z mężem bardzo często.Okres miałam dostać 31.05. 26.05 miałam kilka kropel krwi.Od tamtej pory cisza.Brzuch mnie raz na jakiś czas pobolewa, nieraz mocno i mam wrażenie ze miesiączka zaraz przyjdzie a tym czasem mam mokro w majtkach.Testy robiłam trzy i negatywne. Porobowalam mnóstwo sposobów żeby miesiączka przyszla- piwa,wino,gorące kąpiele i nic. Nie chce znowu isc do ginekologa bo znowu pojdzie 100 na wizyte i 30 zl leki.A chce odkladac pieniadze na dziecko.Jeśli chodzi o badania hormonalne to mam wszystko ok oprócz podwyzszonych przeciwciał tarczycowych ( anty tpo). Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź, już mam dość tego ze ta miesiączka spóźnia się 9 dni.

Gość gość
Alkohol opóźnia przyjście miesiączki. Ja przynajmniej tak mam. A kiedy ostatnio robiłaś test?

Gość gość
Jakoś trzy- cztery dni temu robiłam ostatni.

Gość gość
To zrób dzisiaj, mnie po dziewięciu dniach dopiero wyszedł pozytywny.

Gość gość
*od planowanej miesiączki

Gość gość
Dziekuje,zrobię ;)

Gość gość252
a wiesz że jest coś takiego jak lekarz na NFZ? Poszukaj na internecie takiego co go polecają kobiety z twojej okolicy i się umów na wizytę. Test zrób jutro rano z porannego moczu. I tak jak ktoś wyżej napisał, alkohol opóźnia miesiączkę :) a jeżeli jednak jesteś w ciąży, to jest mocno niewskazany

Gość gość
Gość 252- dziękuję;) Uważałam że zadko się zdarza żeby testy kilka dni po terminie miesiączki klamaly i gdy wyszły negatywne zaczęłam myśleć o naturalnych sposobach wywołania ( kiedyś mi wino pomoglo). Podzwonie po ginekologach na NFZ.tylko co wtedy jak bylabym w ciazy kiedykolwiek? Bym musiała raczej chodzić prywatnie ( u jednego tylko prywatnego sa moje dane) i co wtedy powie mi prywatny jak była na NFZ? Mam na myśli to że trzeba chyba do jednego chodzić..

Gość gość
Bez wytrysku nie ma ciazy.

Gość gość
Nie jestem dzieckiem i proszę mi nie pisać o takich rzeczach, doskonale to wiem.

Gość gość
Tu autorka ;Jeszcze chciałabym dodać ze tego 26.05 oprócz kilku kropelek to wyskoczyly mi ze dwie krosty na twarzy.dzień- dwa i znikły. Ktoś coś jeszcze powie ? Pozdrawiam.