Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yigit

Dlaczego nadal nie mam dzieci,a inni mają?straciłem szanse

Polecane posty

Gość Yigit

Lata zaniedbań,niewykorzystanych szans,odrzuconych propozycji ze strony kobiet,niedokonczonych planów i tak teraz wygląda ,że oni pobudowali pełne rodziny,a ja zostałem z niczym.A szansa była ,co najmniej jedna ,bo miałem okazję 12 lat temu być ojcem zastępczym,bo tamten zmarł,no ale wtedy uznałem że z wieśniakami się nie zadaję,bo pijacka rodzina itd. No tak,więc zachciało mi się miasta.A w mieście wymgania są większe i nikt za piękny uśmiech pracy nie da,wszystko na wyższym poziomie. Widze że was już temat nie obchodzi ,zadowolone ze swoich dzieci siedzicie sobie i rozprawiacie na setki płytkich tematów

Gość gość
Jak nie jesteś starym dziadkiem to nic straconego

Gość Yigit
35 lat.Ale to jest taka sprawa: 12 lat temu byłem licznie zapraszany w gości gdzie była pełna rodzina z dziećmi,wykonywałem różne prace ,gadaliśmy a ja nawet nie spojrzałem się na dzieci,bałem się nawet odezwać. Inne sytuacje,jak byli znajomi z dziecmi w innej miejscowości to samo z nimi gadałem,dzieci się bałem,zagadać,chociaż chętnie by pomagał,podczas gdy inni znajomi gadali i z rodzicami i z dziećmi.Ostatnio u koleżanki w domu byłem,ta z synem a ja nawet bałem się na niego spojrzeć,dziecko też się bało,bo wiadomo jest bariera.A przecież wystarczyło się uśmiechąć czy zwyczajne cześć,czy cokolwiek,a ja nic,strach przed dziećmi,taki bezsensowny i tak jakbym sam sobie robił na złość,bo odcinam się od osób które najchętniej bym poznał.

Gość gość
Ja mam 32 l i nigdy nie chciałam mieć dzieci. Po co komu kula u nogi?

Gość Yigit
Czy nie obawiasz się że kiedyś nadejdzie dzień ,gdy zapragniesz mieć,a będzie już za późno? Wracając do mnie,to nadal czuję lęk przed dziećmi,nawet dziś bałem się zagadać,na ulicy też. Co sie ze mną porobiło po 7 latach?Boję się że jak sie odezwę,to będzie to poczytane jako agresja z mojej strony lub niepotrzebna zaczepka

Gość gość
przeciez nie jest za pozno na ulozenia sobie zycia, nie panikuj

Gość gość
22:20 nigdy nie będę chciała mieć dzieci, wole zwierzątka male, male kotki są słodkie, a jak widzę male dziecko w wozku to aż mnie skręca z obrzydzenia

Gość gość
Biedni ludzie w pustych domach,współczuję Wam...

Gość gość
Lepsze to niz uzeranie sie z debilami :D

Gość gość
ja mam 36 lat nie chcialam i nie chce miec dzieci

Gość gość
to co robisz na wątku o ciążach i dzieciakach ?

Gość gość
gość dziś masz rację,biedni.Ale dom nie musi być pusty ,wystarczy zmienić otoczenie miejsce zamieszkania.Każde miasto ma swój klimat i nawet będąc bezdzietnym można dzieci ,znajomych i wszystko

Gość gość
Bo tylko na tym dziale tego forum nie ma debilow co na ogólnym i uczuciowym...

Gość gość
Hahahahah "nie chcialam" czyt. NIE MOGĘ ! To po co siedzisz na forum o macierzynstwie? I zakladasz tematy o nie udanych probach, nieplodnosci, zalu i bezplodnosci. Chcesz byc taka cool i trendy :D hahahah dorosle babska, a jalowe jak gazik.

Gość gość
Masz wiele roznych dzialow np. Zycie erotyczne, zycie uczuciowe, rozwodnicy, zycie po 30 do wyboru do koloru. Ty akurat wybralas o macierzynstwie . Ojej. Zapewniam cie, ze jest tu wiecej debili niz w zyciu po 30. Broken tez tutaj czasami zaglada...

Gość gość
Śpiesze wyjaśnić ,dlaczego ten dział: Otóż mnie nie interesuje ani życie erotyczne,ani związki,ani nie jestem rozwodnikiem,ani nie szukam towarzystwa. Ja po prostu chcę mieć :dzieci do wychowania oraz znajomych i pracę.I te rzeczy wcale nie muszą się łaczyć. Znajomych znajdę w reality ,nie muszę szukać ich na forum,bo nie prowadze życia wirtualnego. A tematy o macierzyństwie łączą się ściśle z tym co robiłem i ponownie chcę robić ,mają przełożenie realne i są w kręgu moich zainteresowań. Dlatego właśnie to forum,a nie żadne inne I nie ona tylko on,jestem facetem!