Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża przy regularnym stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

Hej , od jakis dwoch lat biore tabletki antykoncepcyjne i wydaje mi sie ze regularnie nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek jakiejs zapomniala zawsze biore o danej porze ale teraz to juz nie wiem otóż tydzien temu w piatek strasznie krecilo mi sie w glowie i wymiotowalam wtedy wzielam dwie tabletki bo jedna odrazu po wzieciu zwymiotowalam na drugi dzien w sobote bylo lepiej choc dalej krecilo mi sie w glowie i do dzisiaj (jest piątek czyli rowny tydzien) dziwnie sie czuje caly czas mam wzdety brzuch , rano jestem glodna zjem sniadanie i pozniej czuje sie jak wielki balon i nic innego nie moge zjesc nie mam apetytu nawet na slodkie które jadlam codziennie , przez ten tydzien mam problemy z wyproznianiem albo biegunka albo brak mozliwosci wyproznienia , bol brzucha , ogolnie oslabienie , brak energii , sennosc , dzisiaj bylam u ginekologa to przy badaniu powiedzial ze mam lekką infekcje , i teraz moje pytanie czy ja moge byc w ciazy ?? Nawet jezeli bralam regularnie tabletki ? Miala moze ktoras sytuuacje taka ? Oczywiscie zrobie dzisiaj test ale jestem ciekawa czy ktoras byla w ciazy podczas brania regularnie tabletki ?

Gość gość
I zapomnialam dodac ze ostatni okres mialam dziwny , zawsze mam w srode w czasie przerwy miedzy tabletkami a tym razem w srode wieczorem mialam plamienia a dopiero okres mialam normalny w czwartek

Gość gość
wątroba ci powoli wysiada tabletki anty to trucizna

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne nie chronią w 100% przed ciążą jest zawsze ryzyko

Gość gość
Watroba wysiada po dwoch latach przyjmowania ? Niektore kobiety przyjmuja po 9 lat to nie rozumiem

Gość gość
po drugie tabletki anty zwiększają szanse zachorowania na glejaka mózgu tak po 2 latach możesz mieć zniszczoną wątrobę należy razem z tabletki anty przyjmować tabletki osłonowe

Gość gość
Byłaś u ginekologa,badał cię i ty się pytasz czy jesteś w ciąży??????No chyba to on powinien ci powiedzieć a nie my!

Gość gość
No wlasnie bylam ale powiedziala ze ona nie wykryje wczesnej ciazy .