Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Małgorzata

Brutalna prawda o AfricanMango

Polecane posty

Gość gość Małgorzata

Rozumiem, że każdy chce wypromować swój produkt. Chce zwiększyć sprzedaż, ale powstaje pytanie jak on musi być SŁABEJ JAKOŚCI, ze zgadza się na tworzenie fikcyjnych stron - blogów, rzekomo polecających Slimunox, gdzie w sumie po kilku pochlebnych zdaniach na temat preparatu Slimunox "fachowcy" informują że Mango jest lepsze i przekierowują na stronę sprzedaży African Mango. I w sumie niby ok, problem w tym, ze strona sprzedazy z African Mango nie ma nawet porządnego regulaminu, a sam adres sklepu jest podawany w Zjednoczonych Emiratach Arabskich... To mnie powaliło... skoro taki rewelacyjny, to po co takie nieczyste zagrywki i dlaczego sprzedawca "ukrywa" się w ZEA? Ja w każdym razie tego NIGDY NIE KUPIĘ, a decydującym się na zakupem African Mango polecam dużo ostrożność... bo coś musi by c nie tak, gdyby było OK, to po co ktoś by robił takie podchody? I aby nie byc gołosłowną - odchudzaniewpigulce.pl/slimunox-najlepszy-odchudzanie-nasza-opinia-cena-gdzie-kupic/

Gość gość Normalna
A kto kupuje suplement w firmie, która jedyny adres ma na zasadzie kontaktu w Zjednoczonych Emiratach Arabskich?

Gość gość  Ruda Renata
Faktycznie sprawdziłam jadą równo po bandzie... A przewrotnie napiszę ci, ze właśnie to działanie przekonało mnie do zakupu Slimunox, a na pewno nigdy nie sięgnę po African Mango. I już piszę dlaczego... skoro się robi takie podjazdy, to znaczy sprawa jest prosta. Nikt raczej nie wzoruje się na środku słabym, tylko na dobrym oraz skutecznym i próbuje poprzez wyszukiwanie tego lepszego środka podkleić się pod niego, czyli sprawa jasna

Gość Zofija23
Ja się nacięłam na inny suplement, szeroko reklamowany - Liporedium. To jest całkowita pomyłka - brałam go przez 3 tygodnie zaledwie, bo pozniej pojawiły się skutki uboczne - zaparcia i bóle brzucha

Gość Kaja43x
Powiem Wam,że śmiać mi się chce z tego co piszecie . Rozumiem reklamujecie inny suplement diety, ale trochę mija się to z prawdą! Jak kupujesz suplement nie od producenta to oczywiście możesz mieć jakieś zastrzeżenia, ale ja sama przyjmowałam przez 6 miesięcy African Mango zrzuciłam, aż 30kg ! Nie sam suplement bo stosowałam dietę i dużo różnych ćwiczeń, więc tak jak każdy suplement wspomaga odchudzanie a nie odchudza!!!

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość gość
Dlatego ja zawsze zamawiam od producenta Vital progres, firma znajduje się w GB, prowadzą sprzedaż w Polsce strony posiadają regulamin w razie problemu jest świetny kontakt. Stosuję od nich suplement już prawie 4 miesiące chudnę jak dla mnie super

Gość gość Halina
Kaja43x przestań pitolić, teraz to już nawet nie ma info o ZEA, pomimo, że podanie adresu jakiegokolwiek wymaga polskie prawo. Znikło ze strony, regulaminu etc... jest jakiś numer telefonu w Polsce, nie można się dodzwonić i formularz do wysłania maila ze strony... Jak się zagłębisz, to w "programie partnerskim" masz dopiero info, ze dla odmiany jest to firma z Cypru...

Gość Dyminia Pierwsza
Gosiu jedna uwaga, to o czym piszesz, to African Mango 900.... tak to chyba dokładnie się nazwa... co do reszty, to masz całkowitą rację...