Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

W jaki sposób leczyć zapalenie kaletki barkowej

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku Mam zapalenie kaletki barkowej nazwał to lekarz też ciasnota podbarkowa i problem jest tego typu że zabiegi z fizjoterapii typu ultradźwięki laser coś tam związane z polem magnetycznym które mi przepisał nie mogę z nich skorzystać ponieważ mam liczne torbiele w piersiach i dwa guzy które jeszcze nie wiadomo jakiego są pochodzenia ponieważ czekam na biopsję. W przypadku guzów nie można skorzystać z tego typu zabiegów a wielka szkoda bo jest bo są one dość skuteczne w tej chorobie.. I tu pojawia się mój problem bo nie wiem czym wyleczyć ten chory bark. Lekarz wcześniej w lutym zapisał mi tabletki na stany zapalne po których jednak bolały mnie nerki ale wzięłam prawie całe opakowanie. Niestety takie tabletki pomagają tylko na krótko. Czy ktoś z was zna może jakiś inny sposób na wyleczenie tego problemu. Na dzień dzisiejszy nie mogę zbytnio podnosić ręki do góry ani za siebie w nocy mam też problem muszę uważać na którym ramieniu leżę bo na tym chorym nie mogę i generalnie zauważyłam że w sumie jest gorzej niż było a minęło już pół roku. Z góry dziękuję za wpisy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować