Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2017 Od pół roku Mam zapalenie kaletki barkowej nazwał to lekarz też ciasnota podbarkowa i problem jest tego typu że zabiegi z fizjoterapii typu ultradźwięki laser coś tam związane z polem magnetycznym które mi przepisał nie mogę z nich skorzystać ponieważ mam liczne torbiele w piersiach i dwa guzy które jeszcze nie wiadomo jakiego są pochodzenia ponieważ czekam na biopsję. W przypadku guzów nie można skorzystać z tego typu zabiegów a wielka szkoda bo jest bo są one dość skuteczne w tej chorobie.. I tu pojawia się mój problem bo nie wiem czym wyleczyć ten chory bark. Lekarz wcześniej w lutym zapisał mi tabletki na stany zapalne po których jednak bolały mnie nerki ale wzięłam prawie całe opakowanie. Niestety takie tabletki pomagają tylko na krótko. Czy ktoś z was zna może jakiś inny sposób na wyleczenie tego problemu. Na dzień dzisiejszy nie mogę zbytnio podnosić ręki do góry ani za siebie w nocy mam też problem muszę uważać na którym ramieniu leżę bo na tym chorym nie mogę i generalnie zauważyłam że w sumie jest gorzej niż było a minęło już pół roku. Z góry dziękuję za wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach