Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

W jaki spos贸b leczy膰 zapalenie kaletki barkowej

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Od p贸艂 roku Mam zapalenie kaletki barkowej nazwa艂 to lekarz te偶 ciasnota podbarkowa i problem jest tego typu 偶e zabiegi z fizjoterapii typu ultrad藕wi臋ki laser co艣 tam zwi膮zane z polem magnetycznym kt贸re mi przepisa艂 nie mog臋 z nich skorzysta膰 poniewa偶 mam liczne torbiele w piersiach i dwa guzy kt贸re jeszcze nie wiadomo jakiego s膮 pochodzenia poniewa偶 czekam na biopsj臋. W przypadku guz贸w nie mo偶na skorzysta膰 z tego typu zabieg贸w a wielka szkoda bo jest bo s膮 one do艣膰 skuteczne w tej chorobie.. I tu pojawia si臋 m贸j problem bo nie wiem czym wyleczy膰 ten chory bark. Lekarz wcze艣niej w lutym zapisa艂 mi tabletki na stany zapalne po kt贸rych jednak bola艂y mnie nerki ale wzi臋艂am prawie ca艂e opakowanie. Niestety takie tabletki pomagaj膮 tylko na kr贸tko. Czy kto艣 z was zna mo偶e jaki艣 inny spos贸b na wyleczenie tego problemu. Na dzie艅 dzisiejszy nie mog臋 zbytnio podnosi膰 r臋ki do g贸ry ani za siebie w nocy mam te偶 problem musz臋 uwa偶a膰 na kt贸rym ramieniu le偶臋 bo na tym chorym nie mog臋 i generalnie zauwa偶y艂am 偶e w sumie jest gorzej ni偶 by艂o a min臋艂o ju偶 p贸艂 roku. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za wpisy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰