Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzaja mnie dumne mężatki

Polecane posty

Gość gość

Myślą ze jak złapią męża to go mają na zawsze. Myślą ze są lepsze od panien. A ja wiem jak jest w domu. Mąż po kilku latach w 80 proc malzenstw nie patrzy na malzonke, a ta dalej dumna chodzi. Jakby kawałek złota czynił ją piękniejsza. Wiem ,bo byłam mężatką, mogłam nią nadal byc, ale wolałam odejść. A znam takie idiotki że ze względu na ten kawalek złota i prestiz zameznej, siedzą pod jednym dachem z kawalem gnoja. Zeby sie nazywało ze ma męża.

Gość gość
No niestety, kobiety postrzegają siebie i inne przez pryzmat posiadania zaobrączkowanego samca.

Gość gość
buhahaha to jakaś patologia chyba

Gość gość
Nie tylko patologia niestety.

Gość gość
Autorko sama sie uważasz za lepszą a do innych masz pretensje, żeby od innych wymagać to trzeba wpierw samemu to prezentować co sie oczekuje

Gość gość
buhahaha to jakaś patologia chyba x czyli 70 % Polek to patologia, to by się zgadzało

Gość gość
Autorko,a bylas juz u psychiatry?Widze tutaj powazne zaburzenia psychiczne.

Gość gość
No to pisz jakie mam zaburzenia. Ja tylko napisalam niekoniecznie elegancko co widzę, oczywiście to nie tyczy się wszystkich, ale sporo takich kobiet. Poproszę o diagnozę, bo nie wiem czy krytyka to zaburzenie.

Gość gość
Przeczytałam autorko co masz do powiedzenia i tak się zastanawiam dlaczego tu wchodzą takie idiotki takiego jak ty pokroju. To już sie robi takie szablonowe. Włazi taka jedna i zaczyna jechać po innych i sie wywyższać, nieważne tak naprawde o co chodzi, byle rozpętac dyskusje. Była już wojna kp kontra mm, była wojna poród sn kontra cc, ostatnio wałkowana wojna pracujące kontra siedzące na wychowawczym, a teraz prosze nowe g****o mężatki kontra rozwiedzione. Oto ci chodzi ? O kolejną jałową dyskusje na 10 stron która prowadzi donikąd. Idźże zajmij sie czymś a jak nie masz nic pożytecznego do zrobienia dla siebie i dla ludzkości to chociaż nie wymyślaj głupot. Idź sobie na portale randkowe i znajdź sobie kogoś kto nie będzie tobą znudzony jak znudzony był mąż, choć jak cie przeczytałam to stwierdziłam że nie dziwie sie czemu był znudzony. Jesteś typową głupią babą.

Gość gość
Im bardziej proste społeczeństwo, im bardziej patriarchalne, tym baby bardziej zdesperowane i uzależnione od chłopa, finansowo i emocjonalnie. A zaciągnięcie samca przed ołtarz, to cel życia i prestiż :D Tam też cała przemoc wobec kobiet jest jej winą, jak również puszczalstwo samca. Gwałt też. A samcom wszystko uchodzi na sucho.

Gość gość
Jak dla mnie to problem takich osób jeśli całą swoją wartość sprowadzają do tego, że je facet zechciał. Normalnie jak na wsi w średniowieczu. Swoją drogą, tylko na kafe to zobaczyłam - że jak ma się męża, dzieci to się nagle jest lepszym i ważniejszym od wszystkich wokół (od teściowych też - bo jak wiadomo jak jest się starym to nawet mąż i dzieci nie pomogą :P ), w realu tego nie widzę - i czasami się zastanawiam czy obracam się w innym towarzystwie czy po prostu dużo kobiet ukrywa swoje prawdziwe myśli.

Gość gość
22:22 Popieram.Niektorym idiotkom nudzi sie tak bardzo,ze wymysla sobie jakis temat byle tylko rozpetac jakas gownoburze.To jest chyba szczyt ich osiagniec zyciowych.

Gość gość
gość dziś Myślą ze jak złapią męża to go mają na zawsze. Myślą ze są lepsze od panien. A ja wiem jak jest w domu xx skad mozesz wiedzic, jak jest w domu u innych?Niemierz wszytkich swoja miara :)

Gość gość
Przyznaje, nudziło mi się i ot wymyśliłam temat żeby popatrzeć jak się pienicie. W d.u.Pie mam mężatki , panny. Nic mnie to nie obchodzi. Dostalam glupawki i sobie napisałam. a co, nie wolno?

Gość gość
dziś trafiłaś w samo sedno, jakie trzeba mieć nudne życie by rozmyślać nad takimi pierdołami

Gość gość
dziś no to teraz poskacz 30 razy do sufitu :)

Gość gość
22:22 tylko ciebie robią w c***a.

Gość gość
Ale zazdrosnica z autorki.

Gość gość
Ale to prawda, niektóre mężatk to klasa sama w sobie. Mając dzieci może sprawić że świat będzie lepszy. A jaka odpowiedzialność żeby nie wychować kolejnej frustratki. Jest o co walczyć.

Gość gość
Też chciałabym być dumną mężatką :) i mam w nosie bajki o równouprawnieniu

Gość gość
Tylko dobrze wybieraj facet musi cię kochać do szaleństwa.

Gość gość
Tak szczerze? Tylko jakieś 2 % facetów chce brać ślub , pozostałe to wymuszenia kobiet

Gość gość
dobrze, że mój był akurat w tych 2%. i mąż mojej siostry też i przyjaciółki i większości koleżanek...no ale ja mam obracam się wśród normalnych ludzi.

Gość gość
Wszystko co napisałaś autorko jest projekcja Twojej własnej podświadomości i tego jak Ty postrzegasz siebie oraz związek. Kazde slowo jest Twoim odbiciem

Gość gość
9:06 myślałam, że te 2% męskiej populacji skumulowało się tylko w moim otoczeniu. A tu się cudownie rozmnożyło nawet 4-5% x Nie autorko. Te idiotki, co od gnoja nie chcą odchodzić, to są te co mówią: -ale on się zmieni -ale ja go kocham -dzieci muszą mieć ojca -przysięgałam A dopiero potem są te dumne z obrączki. Czyli jak się okazuje nie jest ich tak wiele, jak sugerujesz.

Gość gość
Zgadzam ssię z autorką tematu. Jedynym celem i sensem zycia blachar, solar, dziuniek i niuniek jest znalezienie frajera co będzie je utrzymywał ****ał i walił po mordzie a w wolnym czasie chodził na d****** Większosc młodych kobiet to straszne pustaki.

Gość gość
Ależ durny temat.

Gość błagalnica
Przestańcie się wdawać w te gnojowe prowokacje i przeżywać je! Kolejny temat który będzie się kręcił przez 30 stron jak mniemam :o a to tylko świadczy o tym jakie głupie babsztyle tu przychodzą, a im bardziej taka się wykłóca i zaprzecza autorce tym bardziej autorka wygrywa i potwierdza tezę o głupich babsztylach i patoli na kafe. Błagam was niech ten kretyński temat zdechnie!

Gość gość
Ale akurat to prawda. Większość kobiet czuje się lepszymi gdy wyjdą za maz i obrazaja stare panny. Nawet moja siostra kiedyś z pogarda w oczach wyzwala mnie od starych panien (byłam przed 30) a sama złapała męża alkoholika na ciążę w wieku 22 lat i teraz się z nim męczy od 15 lat. No ale męża ma!!!! Ja nie mam, wiec jestem gorsza. I wiele kobiet tak myśli.

Gość gość
Jesteś gorsza bo nawet alkoholik cię nie chciał.