Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Hej dziewczyny i chłopaki potrzebuje rady jaki kosmetyk na zaczerwienienia na...

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny i chłopaki potrzebuje rady jaki kosmetyk na zaczerwienienia na twarzy, najgorzej jest na słońcu zaraz mi się robi czerwona twarz w okolicach nosa i policzków jak u jakiegoś alkoholika... co mam stosować jakieś kremy wyrównujące koloryt? matujące? jestem facetem wiek 28 lat, jestem skłonny nawet jakieś damskie kosmetyki popróbować bo te dla mężczyzn nie działają stosowałem już : Eucerin przeciw zaczerwienieniom, Bielenda Men matujący, EVELINE Men X-Treme przeciwzaczerwienieniom, próbowałem też jeden typowo damski kosmetyk Bandi Veno Krem redukujący zaczerwienienia Wczoraj kupiłem też w Rosmanie Tołpa Men matujący zobaczymy ale po pierwszym użyciu raczej bez rewelacji..... Z tych powyższych które przetestowałem to wszystkie działają bardzo słabo lub niezadowalająco jedynie Eucerin coś tam może redukuje zaczerwienienia ale minimalnie:( a do tego podrażnia tez na przykład oczy w moim przypadku, Krem z Evelin fajnie chłodzi ale tylko przez chwilę potem to jedynie działanie nawilżające a redukcja zaczerwienienia raczej zerowa.. Jakieś pomysły co jeszcze można zrobić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować