Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODNIECA MNIE SPRYT U FACETA

Polecane posty

Gość gość

nie wiem ale jak widzę bystre zachowanie u faceta to robi mi się mokro

Gość gość
tak rzadko widuje si teraz spryt..

Gość gość
prawda? a przecież dobór naturalny powinien ich faworyzować...

Gość gość
Uważam że facet który chce zamoczyć a opowiada przy mnie o żonie i patrzy na moja relacje jest bardzo daleki od sprytu :-D a powinien być jak lis w kurniku. Sprytny = obrotny

Gość gość
ależ ja jestem sprytny; zdradzam żonę nieustannie a ta iodtka i tak mi tańczy do mojej muzyki...

Gość gość
masz już mokro bo jade do ciebie :p

Z całą pewnością nie nazwałbym przysłowiowego lisa sprytnym. Lisy cechuje okrutność i szybkość działania, nie ma to ze sprytem za wiele wspólnego, właściwie lisy to w ogóle nie są sprytne. Najwięcej sprytu znajdziemy u naszych czworonożnych podopiecznych pies lub kot, a z dzikich zwierząt np u hien, które potrafią tworzyć zorganizowane grupy i w ten sposób wymuszać pożywienie bez najmniejszego wysiłku - to jest spryt.

Gość gość
dziki tez sa sprytne. potrafi otworzyc jlatke klatki drzwiczki do siebie i uciec z pulapki. bbyly takie doswiadczenia juz

Jeśli ktoś się podnieca sprytem to znaczy że jest prymitywny. Spryt to dziś rzecz znana i powszednia - nic nowego. Rozumiem 10 000 p.n.e samicę która widzi samca potrafiącego wyłupać kamień do obierania owoców - to ją podnieca, a dziś?

Gość gość
dzis tez to podnieca bo faceci sa tak mamejowaci ze szok. mama ugotuje upierze tatełe dołozy do plazmy i konsoli . on se w rurkach posmiga na uczelnie jak przemokna mu conversy to zawsze do mamy o pomoc. chryste co za czasy