Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auriss

Jestem bardzo emocjonalna mala rzecz a ja placze

Polecane posty

Gość auriss

wzruszam sie.Wystep dziecka a mam gule w gardle oczy robia sie mokre i placze.Czy to normlane.?Czy mozna to wyleczyc?

Gość gość
Ja też tak mam:-) nie zamierzam się leczyć!

Gość gość
no ja tez, jakieś emocje, muszę mowić i ryk, ryczę na łazawych filmach lub gdy w mediach podają informacje o krzywdzie dzieci, chyba trzeba nauczyć się hamować zwłaszcza w tej pierwszej sytuacji

Gość gość
też tak mam, no ale cóż zrobić :P

Gość gość
to i tak macie nienajgorzej :) u mnie do tego (niedawno plakalam na kingkongu) dochodzi fakt, ze sie przejmuje opinia ludzi na moj temat i przezywam glupoty

Gość gość
Wiecie czemu tak macie? Bo w życiu nic nie przeżyłyście. Jakbycie doświadczyły traumatycznych przeżyć to małe rzeczy by was nie wzruszyły.

Gość gość
Tez jestem bardzo emocjonalna i mam tendencję do rozpamietywania przykrości więc często płacze bo mi się coś przypomniało. Jestem bardzo empatyczna i nie moge oglądać żadnej krzywdy ludzkiej czy zwierzęcej bo wyje jak głupia ale w sumie to lubię swoją wrażliwość.

Gość gość
dziś to na pewno, dramatyczne przeżycia hartują ludzi

Gość gość
19. 52 Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Myślę ze przez moje traumatyczne przeżycia w dzieciństwie i później właśnie taka jestem.

Gość gość
Przeżyłam śmierć i ciężkie choroby kilku bliskich osób, przeżyłam stratę ciąży. Dalej płaczę na ET.

Gość gość
A ja mam odwrotnie przez traume którą przeżyłam w życiu już nic mnie nie wzrusza. A kiedyś ryczałam na filmach.

Gość gość
Bo to trzeba przeżyć traume związaną z okrucieństwem drugiego człowieka żeby stać się mało wrażliwym.

Gość gość
Histeryczka. A serio moze w ciazy jestes?

Gość gość
Mnie nic nie ruszało. Kiedyś byłam twarda. Jak się okazało, wynikało to z mizernych doświadczeń życiowych. Potem mijał czas, działy się różne złe rzeczy, naprawdę złe, i teraz jestem tak rozstrojona nerwowo, że łatwo u mnie o łzy. Zadaję więc kłam twierdzeniu że to dramatyczne przeżycia hartują. Jest dokładnie odwrotnie.

Gość gość
Ostatnio zostalam wezwana do szkoły przez wychowawczynie corki.Nabroila cos choc do koncaw to niewierze. I tak rozmawiamy sobie o tym ze corka uzyla wobec kolezanek wulgarnego słowa na dz.... opowiada ze rodzice wypytwywali sie co my za rodzina ze jakas patologia a ja czuje jak mi cisnienie skacze , gula w gardle i normalnie sie poplakowalam.to dopiero wstyd.Ze w takich sytuacjach nie moge opanowac emocji.

Gość gość
A to taaaa ! Hahahah pamietam cie juz. No i jak tam z ta twoja corka wyszlo?

Gość toghjjkjj
w sumie sparwy nie ma.Zakonczylo sie tylko na rozmowie ze mna.Dziewczyny juz sie na dawno pogodziły.Widzialam tych rodzicow, rozmawiamy normalnie ale tego tematu nie poruszylam.Nie ma sensu.Rodzice tych dzieci tez nie maja jak widac zadnych pretensji,

Gość gość
Przeciez bylas obgadywana jako, ze patologia jestes.

Gość gość
wiem jacy jestesmy.A to mozliwe ze powiedziala ta 2 matka.Nawet niewiem jak ona wyglada.Nie bede robic dymu.

Gość gość
Chyba u każdego inaczej. Pewnie to indywidualna sprawa.