Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chrupka2004

Dwie kotki

Polecane posty

hej! Mam taką sprawę, ponieważ mam dwie kotki jedna ma na imię Rossi a druga Bambola ( nie pytajcie o imiona ja ich nie wymyślałam tylko moja młodsza siostra). Bambola jest córką Rossi zawsze jakoś nie uwielbiały się nawzajem ale się razem bawiły i zawsze kiedy je wołam przychodziły do mnie obydwie. Rossi urodziła 3 małe kotki wtedy ich relacje się polepszyły zaczęły spędzać ze sobą więcej czasu. tydzień po tym Bambola też urodziła ( 4 małe) i wtedy stały się takimi papużkami nierozłączkami. Nieważne było które kotki miałknęły ( Rossi czy Babmoli) obydwie biegły do mich i je razem karmiły, kiedy jednej nie było ( bo na przykład poszła na polowanie ) druga zajmowała się jej kotkami i tak było przez 1 tydzień teraz od jakiś 3 dni Bamboli ciągle nie ma w domu a jak jest to leży na trawie i prawie w cale nie zajmuje się swoimi małymi. Jeżeli zawołam je to tylko kiedy przyjdzie Rossi to Babmola się odwraca i nie przychodzi. Ostatnio nawet jej kotki miałczały ( dosyć mocno) to kiedy włożyłam ją do kartona z tymi dziećmi ( widać było że maleństwa są głodne) polizała je i odrazu uciekła. Boję się że je odrzuciła. Co mogę zrobić żeby było tak jak dawniej. Pomóżcie proszę.

Gość gość
Czemu ich nie wykastrujesz, tylko pozwalasz na niekontrolowane rozmnazanie sie?