Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellosummer

Nie kłamie i nie mówi prawdy

Polecane posty

Witam wszystkich. To mój debiut na forum, a wniosek z tego taki że na prawdę potrzebuję porady. Do rzeczy: Od roku jestem z facetem i kochamy się. ALE: nie znam jego znajomych (tylko 2-3 osoby z byłej pracy, widzieliśmy się raz), nie mogę zobaczyć znajomych na fb. Wolny czas spędzamy razem. Kilka miesięcy temu, gdy byliśmy umówieni, a ja do niego jechałam nie odbierał telefonu, aż w końcu "odebrała" kieszeń, słyszałam damski głos. Później zrobiłam awanturę, a on wytłumaczył, że spotkał się z koleżanką na pizzę. Długo to we mnie siedziało - on twierdził, że nie mówił mi bo miałabym pretensje, a ja na to, że nie miałabym gdyby powiedział. Dwa tygodnie temu, gdy ja byłam za granicą, poszedł do muzeum, jeśli dobrze pamiętam, nie odebrał wtedy ode mnie telefonu. Po moim powrocie - na moje pytanie - przyznał, że był z koleżanką, spontaniczne wyjście koleżeńskie. Wkurzyłam się. Była awantura. Na fb mamy status w związku, ale z uwagi na niewielu wspólnych znajomych nie wiem, czy i kto to w ogóle po jego stronie widzi. Nie mamy w social media żadnych wspólnych zdjęć (choć nie raz wspominałam, że byłoby miło). Teoretycznie wszyscy (moi znajomi, rodzina, jego rodzina) wiedzą, że jesteśmy razem. Jak jest w praktyce, nie wiem. Muszę dodać, że jest między nami niemała różnica wieku, a on jest blisko związany z dwojgiem moich dzieci. Przyznaję, że urządzam awantury i nie raz podkreślam (w kontekście ww. sytuacji), że nie wiem, czy mu wierzę. On jest tymi kłótniami zmęczony. Czy jestem przewrażliwiona? On wie o wszystkim, co robię, nie chowam przed nim telefonu (on ma odruch obrócenia się, gdy coś do niego przychodzi). Nigdy też nie odebrał przy mnie telefonu od nikogo...

Gość gość
ile lat między wami ?

Gość gość
Ma kogoś... Przeszłam przez to samo.. był ze mna a na boku bzykał się z była... Był młodszy ode mnie...

Gość gość
Nie wiem, czy to taki sam przypadek, ale odczuwam niepokój. Dziękuję za Twój głos.

Gość gość
a ja jestem pewien że niema nikogo!!!

Gość gość
,,Kolezanki" z ktorymi spotyka sie Sam na Sam a to na pizze, a to ,,spontaniczny" wypad + jestescie rok razem a nadal nie przedstawil Cie swoim znajomym. Pewnie ma kogos na boku, kreci z ktoras z tych kolezaneczek I nie chce, by one dowiedzialy sie o Tobie. W zyciu bym takiemu nie ufala I czym predzej poszperalabym w jego telefonie, poczytala smsy I woadomosci na fb, mozesz sie ciekawych rzeczy dowiedziec... Baardzo prawdopodobne ze Cie zdradzil lub zdradza regularnie. Jak facet jest w szczesliwym zwiazku to nie potrzebne mu zadne wypady z kolezankami! Co najwyzej z kumplami czasem. Nie badz naiwna...

Gość gość
16:58 A ja jakbym była facetem to bym nogi połamała uciekając przed tobą :) przeszukaj jeszcze śmieci i piwnice :o

Gość gość
17.06 a Ty bys ufala facetowi ktory spotyka sie z kolezankami Sam na Sam, ukrywa Cie przed znajomymi I odwraca sie gdy przyjdzie do niego sms, nie rozmawia nigdy z nikim przez tel. W Twojej obecnosci? No to naiwna jestes. Chyba jeszcze zycie Cie nie doswiadczylo I nie wiesz jacy sa faceci... Ufaj bezgranicznie jak chcesz tylko pamietaj ze kiedys przebudzenie bedzie bolesne...

Gość gość
Zdradza na 100%.

Gość gość
albo to wyolbrzymiłaś autorko albo glupia jak but jesteś

Gość gość
17:12 Może jeszcze nie znam :) wiem tylko, ze jak facet chce ze mną być to go się kijem nie odpędzi :) Nie przeszukuje i nie pozwalam na przeszukiwanie czegokolwiek i to jest dla mnie granica bezwzględna. Nikogo się nie zmusi do miłości i nie warto tego robić :) Tez mam myki z tel mimo, ze nie mieszczę się w waszej teorii :)