Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monti23

Dziwne zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Jestem z nim już 2 lata. Na początku był to związek na odległość, widywaliśmy się tylko w weekendy, więc poświęcaliśmy czas głównie na bycie ze sobą, rzadko wychodziliśmy, a jeśli już to jeśli sama wyszłam z inicjatywą. Od czasu kiedy mieszkamy blisko siebie prawie nic się nie zmieniło, mam wrażenie, że trzyma mnie na dystans i z jakiegoś powodu nie chce bym poznawała jego znajomych, nawet jeżeli spotkamy jakiegoś kolegę, on porozmawia z nim chwilę zostawiając mnie z boku i nawet nie myśląc o tym żeby mnie przedstawić. Jako iż mieszkam tu od niedawana nie mam żadnych znajomych, a gdy tylko wspominam o tym, że chciałabym poznać jego zaczyna się wymigiwać, że oni nie mają czasu itp. Niedawno dostał zaproszenie od znajomych i początkowo mieliśmy iść razem, ale wystawił mnie i poszedł sam. Mieszka z rodzicami, więc chcąc niechcąc(z jego strony) znam jako tako jego rodziców i rodzeństwo i wiem, że nie przyprowadza innej dziewczyny do domu. Problem polega w tym, że na codzień jest słodki i kochany, wspomina o tym, że chciałby założyć ze mną rodzinę, mówi że tęskni jak się długo nie widzimy i często widujemy się po pracy, tylko że ja sama nie wiem już co myśleć. Zapomina często o rzeczach dotyczących mnie, o urodzinach i tego typu rzeczami nie wspomnę, mimo że mieszka z rodzicami i pracuję, pieniądze wydaje tylko i wyłącznie jak wychodzi ze znajomymi, sam mi o tym mówi. Staram się w tym wszystkim wytrwać, ale powoli czuje, że to przestało mieć jakikolwiek sens, miałam nadzieję, że po przeprowadzce będzie inaczej. Podczas gdy spotykaliśmy się jeszcze tylko w weekendy mówił o tym, że ma dużo znajomych, w tym koleżanek, więc jak się przeprowadzę to mnie z nimi zapozna żebym nie była samotna- jestem osobą dosyć nieśmiałą i z trudnością przychodzi mi poznawanie ludzi, a on doskonale o tym wie. O randkach mogę zapomnieć, każda moja propozycja wyjścia chociażby do kina kończy się zdaniem „nie chce mi się, innym razem”. Nie wiem co mam robić, macie jakieś rady? Może ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
On wstydzi sie Ciebie I bycmoze wlasnie ze wzgledu na te ,,kolezanki" nie poznaje Cie ze swoimi znajomymi, moze z ktoras kreci na boku, moze mial kogos juz jak byliscie razem na odleglosc. Nie wiesz tego. Gdyby traktowal Cie powaznie nie mialby problemu z poznawaniem CIE ze znajomymi. Cos tu smierdzi... Na Twoim miejscu gdy bedzie okazja, przeszukalabym mu telefon, poczytalabym smsy I wiadomosci na fb, prawdopodobnie cos ukrywa. Nie ufalabym takiemu...

Nie rozumiem dlaczego miałby się wstydzić, nie jestem jakimś narcyzem, ale jestem dosyć ładną i zadbaną kobietą. Często mam wrażenie, że jest coś nie tak, że kręci z kimś na boku, fb nie ma i raczej nie jestem kimś kto przeszukiwałby telefon, nigdy tego nie robiłam :( Z drugiej strony gdyby się z kimś spotykał, to nie miałby dla mnie tyle czasu - prawie codziennie się widzimy, wyjątkami są dni gdy wychodzi do znajomych..