Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko patologia maluje kreske czarna krefka pod dolna powieka....

Polecane posty

Gość gość

Tego do dowiedzialam się tutaj na forum A ja kurcze nieraz maluje kreske pod dolna linia wodna bo podkreslam urode i dobrze mi to robi Ladniej wygladam i nie wiedziałam,że teraz juz się tego nie robi i to atrybut makijaz u patologii

Gość gość
Nie widuje juz tak umalowanych kobiet. Po prostu odchodzi sie od tego.

Gość gość
Nie sugeruj sie tutaj trendami. Tu jest zawsze wszystko na odwrot. Wydaje mi sie, ze jakby odslonic te, ktore tak smialo pisza to stare prukfy 35letnie, ktore jak mialy 20 lat to nosily biale kozaczki i skorzane plecaczki na plecach. Niektore upasniete jak wieprz niektore to nawet podkladu w domu nie maja. Mydlo, woda i to cale dbanie o siebie.

Gość gość
po co przejmujesz się jakiś zakompleksieńcem, ktoremu pewnie jakaś czarna kreska odbiła faceta, popatrz na zdjęcia modelek, też mają kreski, lekko widoczna kreska podkresla urodę

Gość gość
17:04 "Stare prukwy 35 letnie", dziecko ile ty masz lat? Nawet nie wiesz jak szybko dolecisz do tego wieku.

Gość gość
Wiele osob to robi, nawet na pokazach makijazu i na aktualnych zdjeciach reklamowych widze zaznaczona dolna kreske, wiec bez przesady z tymi trendami. Nie wszyscy musza tez nosic fioletowy ombre na wlosach glowy.

Gość gość
kazdy maluje się i ubiera jak uważa, gdyby nagle przyszła moda na zakładanie papierowych toreb na głowę to też byś nosiła?

Gość gość
dziś też na to zwrociłam uwagę:) dzieciom się wydaje że zawsze będą dziećmi, a czas leci nim się obejrzymy

Gość gość
Tyle ile ty bys chciala miec "dojrzala kobieto".

Gość gość
Kreska juz dawno jest niemodna

Gość gość
dziś ja akurat mam 36 lat i w życiu nie chciałabym mieć mniej niż 30, szok nie?:) a i żeby nie było maluję kreski:P

Gość gość
dzieci zawsze myślą że kazdy chciałby mieć tyle lat co one. Jak miałam 10 lat myslałam że dorośli mi zazdroszczą:D

Gość gość
Serio? Majac 10 lat myslalas o takich rzeczach? Ciekawe o czym myslisz po 30...

Gość gość
o jakich rzeczach? porpstu myslałam że dorośli chcieliby być dziecmi, takie to dziwne? ile razy się słyszało od dorosłych że mamy beztroskie życie, zero problemów, rodzice utrzymują, a o czym ty myslałaś? pewnie o niczym...

Gość gość
trochę w tym prawdy, ja mam 24 lata, jak byłam nastolatką myslałam że dorośli mi zazdroszczą, teraz za chiny nie chciałabym mieć nastu, każdy wiek w jakim jesteśmy wydaje się najfajniejszy

Gość gość
Tu każdy coś uogólnia

Gość gość
gość dziś Tyle ile ty bys chciala miec "dojrzala kobieto". xx Ja mam teraz 27 lat ale ty i ja też będziemy miały 35 lat za parę lat, a one też kiedyś miały 20 lat więc wiek to akurat żaden sukces czy powód do dumy :o nie wiem czym ty teraz chcesz zabłysnąć, ciekawe czy jak dojdziesz do tych 35 to będziesz o sobie mówić, że jesteś starą prukwą :o

Gość gość
To forum o wieku bab czy o kreskach pod oczami? Kreska nie modna... co wy p*********e? Znawczynie .

Gość gość
dziś modna nie modna, mnie to wali, maluję się jak lubię

Gość gość
o jej moda i moda, kreski nie modne bla, bla, bla a czy wam się ta moda tak zawsze podoba? jak była moda na piankowe spódnice z koła to mnie na wymioty brało, a do tego te naszyjniki wielkie cudaczne no ale moda była:D

Gość gość
Ogólnie rzecz biorąc, kreska wokół Oka jest przeznaczona dla dużych oczu. Najgorzej, gdy robią je kobiety o małych oczach i myślą, ze to im powiększa oko:/ cos w tej kresce na dolnej powiece jest-moze fakt, ze za gruba, wykonana kredka, nie wyglada zbyt dobrze...

Gość gość
no własnie, namalowana grubo, niedokładnie faktycznie moze oszpecać i kojarzyć się z patologią, ale namalowana delikatnie na pewno podkreśla urodę

Gość gość
w takim razie księżna Kate to największa wsiura i patola, bo ja jeszcze jej bez krech naokoło oczu nie widziałam :P a muszę powiedzieć, że wygląda z nimi akurat bardzo dobrze no ale Kafe orzekło, że to patola na pewno ona się teraz załamie, że tak zacne i znaczące grono ją pojechało :D

Gość gość
Hahah skad ja to znam . Widzialam dziewczyne z oczami przecinkami wymalowanymi dookola na czarno do tego miala tak wysokie wielkie czolo ze jak zmarszczyla to tak jej sie zmarszczylo i wygladalo jak piasek na pustyni sahara. Okropnie!

Gość gość
No ja sie z***biscie nie bede czula majac ponad 3 dychy. Dobrze mi jest po 20

Gość gość
Mi rowniez. Nie chce doczekac tego wieku! 30 to juz ta granica, ktora sie przekracza z przykroscia. No ale czeka to kazdego z nas.

Gość gość
dziś jeszcze ci się nie znudziło? dla pięciolatka jesteś staruchą

Gość gość
Co cb obchodzi kto jak się maluje pustaku.

Gość gość
dziś :D, chcesz umrzeć przed 30? jak podłe musisz mieć życie

Gość gość
Ona chociazby miala 65 lat to by wam tu napisala, ze szkoda, ze zawsze tych 65 nie miala. I tez dodalaby, ze dumna jest, ze wyrosla z tych czasow dziecinstwa do 50.