Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko patologia maluje kreske czarna krefka pod dolna powieka....

Polecane posty

Gość gość
Jak sie poirytowala :D hahahahahahah

Gość gość
Wiadomo, ze kazdy chcialby miec 20 i wygladac jak 20 ale niestety nie ma co byc za wyrywnym, bo starosc czeka kazdego.

Gość gość
ja w wieku 20 wyglądałam na 15, jakoś mi się nie tękni za tym:D

Gość gość
gość dziś dziś jeszcze ci się nie znudziło? dla pięciolatka jesteś staruchą Xxxxxxxxxxxxxxx Ojej wyluzuj troszke, bo Ci zylka peknie. Taka zadowolona jestes, ze masz ponad 3 dychy to po co ta irytacja? Wsciekasz sie bez powodu :-D No i ok dla pieciolatka jestem star***** ale wole byc star**** po 20 niz po 30. Co w tym zlego? I dla jasnosc*****erwszy raz napisalam

Gość gość
śmieszą mnie te wasze dyskusje to tak jak wmawianie bezdzietnym że one zazdroszczą mamuśkom , a mamuśkom wmawianie że to one zazdroszczą bezdzietnym, mam 27 lat, mam siostrę 35, wszyscy myślą że jestesmy bliźniaczkami, i uprzedzając wszelkie złośliwości wyglądam na 27 lat

Gość gość
Ojej modna, ale teraz większość maluje tylko górną powiekę. Modne są też podkłady w poduszce i matowe szminki. Brwi dalej się podkreśla, ale już nie na kwadratowo.

Gość lilkkkaaa
ja jak miałam 25 lat wyglądałam jak dziecko, moze z tego względu cieszę się z moich 35:)

Gość gość
Ona sugeruje ze jak miala 20 to wygladala jak 15 a teraz jak ma ponad 3dychy to wyglada na 20. Ale ja nie rozumiem. Przeciez ona nie chce tak wygladac jak 20letni bachor. Teraz czeka az jej 45 wystuka wtedy bedzie szczesliwa. Bedzie w koncu wygladac jak 35. Mhm piertol piertol ja poslucham.

Gość gość
Ale dlaczego sie odmladzacie. Przeciez taki wiek jest dla was idealny.

Gość gość
o jeju dwudziechy pękają z dumy, że mają 20 lat hahaha tak jakbyśmy my starowinki 30-letnie nigdy nie miały 20 lat i tak jakby one nigdy miały nie mieć lat 30 :D No takie rzeczy tylko na kafe Rozumiem, że jak przekroczycie te 30 lat to nic tylko będziecie ubolewać nad tym względnie się zabijecie? :D proponuję jednak tę drugą opcję :D

Gość gość
mam 40 lat, za parę lat zajrzyjcie tu sobie i poczytajcie i stwierdzicie że wiele się w waszym wyglądzie nie zmieniło, 28 czy 34...

Gość gość
dziś a czemu akurat ma wyglądać teraz na 20?:D

Gość gość
jakich wzorów użyłaś do tego?:)

Gość gość
Ja jeszcze troche i przekrocze 30. Mam 29. No nie ma co 18latka -20latka ma mlodsze cialo itd ale 30 to jeszcze nie starosc. Gorzej 40 jak juz wybije. Bardziej to mnie przeraza ale podobno zycie zaczyna sie po 40...

Gość gość
Gdy pierwszy raz zobaczyłam księżna Kate to pomyślałam że ma patolki makijaż i ze bardzo jej zmniejsza oczy.

Gość gość
18:06 Tak, zabije sie bo TY tego chcesz. Co Cie dalej boli? Tez kiedys bede miala ponad 30 lat, pozniej ponad 40 itd itd ale na razie mam 25 i ciesze sie z tego, nie spieszy mi sie do 30 :-D nawet nie wiesz jak pociesznie sie Ciebie czyta, taka szczesliwa, a taka zlosliwa i zgorzkniala hahaha

Gość gość
no i co z tego że ty tak sobie pomyślałaś? Ona jest zadbana, sławna, bogata i ma życie usłane różami, ubiera się u najlepszych projektantów, nosi buty i torebki za dziesiatki tysięcy funtów, lata po świecie, a ty tu popierdujesz z nami na kafe :P więc wiesz ile znaczy twoje zdanie na jej temat?

Gość gość
Jejku jejku, ale się przejęłam :)

Gość gość
gość dziś jaka zgorzkniała? Chciałam wam tylko powiedzieć że głupie jest wyzywanie czy wyśmiewanie kogoś ze względu na wiek to wy jesteście zgorzkniałe jadąc tutaj wiek starszych koleżanek, a ja wam tylko pokazuje jakie absurdy wypisujecie. Nie speszy ci się do 30-stki no, a mi się spieszyło wiesz hahahaha. No też mi się nie spieszyło ale nasze spieszenie czy nie spieszenie nie ma nic do rzeczy. Czas płynie dla nas tak samo więc może ci się nie spieszyć :) za to ciebie się pociesznie nie czyta, nie spodziewałam się, że są tutaj wredne pieniaczki i z tak absurdalnych powodów robią dym i ubliżają ludziom :o

Gość gość
Dokładnie! wyśmiewać to można coś na co mamy wpływ, a nie to na co wpływu nie mamy czyli wiek, kolor skóry, płeć Mam 23 lata :)

Gość gość
Wybacz, ale ja tutaj nikomu nie ublizylam : ) mylisz osoby

Gość gość
oj by tu się wypowiadało kilka osób po każdej stronie, tak to jest jak każdy jest "gościem"

Gość gość
ale samo to, że czepiasz się czyjegoś wieku jest debilne serio tego nie widzisz czy jesteś taka durna po prostu?

Gość gość
akurat ten makijaż Kate to mi się tak średnio podoba

Gość gość
Nie, ja sie nie przyczepilam wieku tylko jakas tu zachwalala jak sie super czuje majac ponad 30 lat i nie chcialaby miec mniej to mialam prawo napisac, ze ja sie super nie bede czula.

Gość gość
oj to się nie będziesz czuła albo będziesz się czuła, tylko ja ci napiszę że też tak kiesyś mysłałam jak ty teraz, tak samo myślę ze kobiety 60 lat to mogą się strasznie czuć, i starowinki po 80 lat, ale jakoś żyją i niektóre jeszcze dużo w zyciu robią i mają zainteresowania i potrafią cieszyć się życiem, nikt nie chce być stary, a Twoje myślenie jest po prostu infaltylne

Gość gość
mowienie jak się będziesz czuła za 10 lat ze swoim wiekiem jest po prostu śmieszne

Gość gość
O boze i czego dalej przezywasz? To Ty zaczelas mnie obrazac, ze dla pieciolatka jestem star***** Kurwa bol d**y masz niewiadomo o co. Widac zle Ci z tymi 36 wiosenkami i dlatego boje sie tego okresu :-D

Gość gość
coś ci się pomieszało, to nie byłam ja:D

Gość gość
Dajcie juz spokoj. Teraz beda sie klocic o kreske pod okiem? :O