Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko patologia maluje kreske czarna krefka pod dolna powieka....

Polecane posty

Gość gość
"O boze i czego dalej przezywasz? To Ty zaczelas mnie obrazac, ze dla pieciolatka jestem star***** K**wa bol d**y masz niewiadomo o co. Widac zle Ci z tymi 36 wiosenkami i dlatego boje sie tego okresu smiech.gif" o Boże aż tak cię to dotknęło?:D, ktoś poprostu podał przyklad, że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:) skończ już bo wieje nudą

Gość gość
Autorce chodzi o gruba czarna kreche xD chamska rozmazana . I brak innego makijazu np podkladu lub pudru

Gość gość
No wlasnie, a nie o to, ze masz grubo po trzydziestce i jest ci smutno.

Gość gość
Znów nadużywanie słowa patologia. :D Zawsze maluje górną powieke eyelinerem, a dolną leciutko podkreślam czarną kreską. Ponieważ mam ciemne oczy wygląda to świetnie. Lubię subtelny makijaż dlatego ta dolna to takie delikatne mazniecie lini rzęs. :)

Gość gość
pewnie jakaś jędrna osiemnastka odbiła ci faceta i probujesz się dowartościować wyzywając się na starszych:D

Gość gość
Po co pisać jak to nie chciałoby się być młodszym? Kolejny raz 30+ MUSI wcisnąć taki tekst a potem zarzuca komuś, że na to odpowiada. News dnia - już NIGDY żadna z Was młodsza nie będzie :D Więc jakiekolwiek butne "nie chciałabym" to zwykła retoryka byle komuś dowalić. Ja z chęcią byłabym młodsza jakby mi ktoś dał możliwość - czemu? Bo i tak i tak się kazdy starzeje, więc to nie jest kolor oczu, gdzie można mieć jeden i cieszyć się nim całe życie, tylko prędzej czy później znowu dobrnie się do tego wymarzonego dla wielu 35+ :P I to mój pierwszy post ;)

Gość gość
Ja mam 35 i w sumie nie chciałabym. Czuję się seksownie. No może o te 5 lat. Ale dlatego, że mój facet jest tyle ode mnie młodszy. :D

Gość gość
dziś oj fajnie powkurzać innych:D a jeszcze walnę:zawsze się znajdzie ktoś dla ktorego i 18 będzie stara, teraz twoja kolej:D

Gość gość
Pograzylas sie z tym mlodszym facetem. To sie dowartosciowalas....

Gość gość
Ja tylko nie chciałabym mieć mniej niż 17 - bo moje dzieciństwo nie było zbyt udane i powtórka z rozrywki nie jest mi potrzebna. Ale póki co wszystko powyżej 18 do 30 to bardzo fajny czas i mogłabym to przeżyć znowu :) A argumentu " nie, bo teraz czuję się seksownie" to nie rozumiem, tak jakby najważniejszą rzeczą było podniecanie facetów :D Ale no jakie kto ma priorytety w życiu to już od niego zalezy.

Gość gość
Dlaczego? Poznaliśmy się rok temu podczas mojego rozwodu. Na początku skłamałam, że mam 30. :D

Gość gość
Ale gdybym ja miala 18 i ktos by mi powiedzial ze ja jestem stara to byloby to zabawne :D nie sadzisz?

Gość gość
dziś no to teraz 16-stka powinna przylecieć ze swoimi argumentami jak bardzo się mylisz, bo ona jest taka młoda jędrna i w ogole super:D noi duzo młodsza od ciebie bo przecież ty to już zupełnie stare pudło (oj pamiętam co się wtedy myslało o dojarzałych kobietach 20+ :D)

Gość gość
gość dziś No, jeśli będzie kretynką i nie zrozumie, że dla mnie wiek 16lat był kiepski wyłącznie z powodu mojej rodziny no to może tak szczekać :) A jak będzie potrafiła czytać ze zrozumieniem to się nie będzie czepiać bo zrozumie co napisałam :) 35letnia kobieta tym bardziej powinna zrozumieć, czy jednak nie?

Gość gość
a ja napiszę ze nie chciałbym mieć 25 bo wtedy nie miałam nic, pochodzę z niezamożnej rodziny, zarabiamy z mężem niezłe pieniądze i kupuję sobie co chcę, mam cudowną corkę 5 lat, właśnie wrociliśmy z Tajlandii , i dlatego nie chciałabym się cofnąć o 10 lat, zakumałaś? dlatego śmieszą mnie teksty jak mi ktoś wmawia że chciałabym mieć tyle a tyle lat

Gość gość
35 lat nie oznacza inteligencji. Tak jak widac tutaj. Latwo sprowokowac glupota i szaleja histeryczki.

Gość gość
Kocha swoje 35+, bo czuje sie seksownie. A po 20 to sie nie czulas? Przykro mi

Gość gość
dziś masz rację, głupota niezależnie od wieku, zaluję ze dalam się wciągnąć w ta debilną dyskusję,zmarnowałam czas pisząc na tym głupkowatym forum z głupkowatymi ludzmi, na szczescie rzadko tu wchodze

Gość gość
dziś a i o tej seksualności to nie ja pisałam, papa

Gość gość
Kurczę, a o co właściwie ta kłótnia. Każdy wiek ma swoje plusy i minusy. Ja np. nastolatką już bym być nie chciała, bo to głupi wiek. Z kolei gdy miałam 25 lat jakoś dużo kompleksów miałam i byłam trochę nierozeznana w seksie. W sensie, że nie wiedziałam czego chcę. Wiek od 25 33-był dla mnie fatalny ze względu na beznadziejne małżeństwo. Odbijalo się to na moim życiu i wyglądzie. Teraz mam 35 lat i nareszcie czuję, że żyję. Seks cudowny, życie pozbierałam do kupy, a to zaowocowało wyglądem. Nie ma więc dla wszystkich wieku doskonałego, każdy ma swój.

Gość gość
A czy tu chodzi o wycieczki do Tajlandii? Nie, tylko o wyglad. Nie oszukujmy sie, ale zmarszczek przybywa :-D cialo tez nie takie. Wmawiaj dalej

Gość gość
skoro piszesz o wyglądzie to po co przytaczasz argument trudnego dziecinstwa kupy się to nie trzyma.

Gość gość
a pozatym to chyba logiczne że lepiej mieć ciało 10 lat młodsze tylko chodzi o to ze ktoś mi wmawia ze ja chce mieć 25 lat, sorry ale wolę mieć 35 lat i takie zycie jak teraz niż 25 lat i nie mieć nic oprocz ciała,

Gość gość
a jak masz 25 lat i jestes po ciazy lub w trakcie to i tak masz gorsze ciało lub takie co 35 co nie rodziła

Gość gość
To pozostaje tylko współczuć, ze ktoś miał 1/3 życia beznadziejną i dopiero po 30-35 roku życia odnalazł swoje miejsce. To tylko powinno być dla Was przyczynkiem do uświadamiania młodym kobietom i swoim córkom, że warto wierzyć w siebie i korzystać z życia obojętnie ile ma się lat, a nie się wywyższać. Moja matka była zazdrosna o mnie - i widać było, że im bliżej 40stki tym bardziej na czerep jej wali. Jak to się na mnie odbiło to szkoda gadać, ale jej ten ślepy pęd do wiecznego bycia sexy też dobrze nie posłużył.

Gość gość
jezu litości!!!!:D

Gość gość
no to mi wspołczuj jak ci ma ulżyć:D teraz mam lepiej niz kiedys, po 20 raczej się jest biednym studentem i tyle w temacie, już nie mam sił tłumaczyć ,same kretynki tu siedzą już mi się smiac chce, koniec tematu nie odpowiem już na nic, papa

Gość gość
Jezu litosci !!! :)

Gość gość
gość dziś To pozostaje tylko współczuć, ze ktoś miał 1/3 życia beznadziejną i dopiero po 30-35 roku życia odnalazł swoje miejsce. X Nie beznadziejną. Wszystko wynika z dojrzałości. Każdy wiek ma swoje prawa, ale od ciała ważniejszy jest mózg. Nastolatka nigdy nie będzie dojrzała, bo to prawo jej młodego wieku. Często po studiach ludzie zaczynają poszukiwanie siebie. Kończy się nauka, zaczyna praca i życie. Życie uczy pokory. Dobry seks leczy kompleksy. A seks i przepis na życie zaczyna się w mózgu. Ja np.kiedy miałam dwadzieścia kilka lat nie potrafiłam w pełni dojść do orgazmu. Niby znałam swoją kobiecość, ale nie odnalazłam jej. Dziś jest inaczej. A z ciałem bzdura. Na ulicach nie ma nastolatek z cellulitem i nadwagą, bo młodość? A temat i tak był inny...

Gość gość
Wtf?!!!! Nie potrafilas dojsc do orgazmu? No no! Nie wszyscy jedna kreska. Przeciez ty bylas dziewica w wieku 20 lat! Hahahah