Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy zarabiam już dużo, znalazło się multum chętnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat. Pracuje w regionie gdzie nie ma lekarzy i mamy duże stawki za dyżury, poz. Zarabiam ok 12 000. Mam Volvo nowe z salonu od rodziców, budujemy dom i nagle.... Zaczęły podrywać mnie kobiety, czego nigdy nie doświadczyłem

Gość gość
I bogaty lekarzyku przylazłes o tym napisac na kafe 0/10 a teraz wracaj do książek, bo jeszcze trochę zostało do wakacji.

Gość gość
Nigdzie nie napisałem, że jestem bogaty, klasa średnia

Gość gość
Po pierwsze, to z samego tekstu widać, że pisała go jakaś bidula - niedoróbka, która wyżej sra, niż zadek ma :P - czyli temat to prowo. x Po drugie, gdy dziewczyny interesują się jakimś facetem dopiero gdy staje się bogaty, to świadczy tylko o bylejakości faceta, który tylko kasą potrafi zwrócić uwagę :P. x Zrozumiałeś zakompleksiony, niedorozwinięty śmieciu, od tematów o bogatych lekarzach :P ?

Gość gość
Cała prawda o kobietach.

Gość gość
Mam 30 lat. Pracuje w regionie gdzie nie ma lekarzy i mamy duże stawki za dyżury, poz. Zarabiam ok 12 000. Mam Volvo nowe z salonu od rodziców, budujemy dom i nagle.... Zaczęły podrywać mnie kobiety, czego nigdy nie doświadczyłem x no to się tylko cieszyć.