Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałem was się poradzić jak powiedzieć mamie o długach. Potrzebuję 1500 zł na poniedziałek i wiem, że mama mi da, ale nie wiem jak później spojrze w oczy. Szczerze przyznam się, że pół roku temu podobną sumę ukradlem, od lipca idę do pracy i wtedy będę jej oddawać. Potrzebuję bardzo tych pieniędzy, gdy ukradlem tamtą sumę cpalem, piłem i grałem na maszynach. Teraz się dużo zmieniłem i wiem,że mama mi da tylko nie wiem jak jej to powiedzieć.

Gość gość
Powiedz jej że jak Ci nie da to pewni ludzie wywioza cie do lasu i nigdy już nie wrócisz

Gość gość
Napisz na kartce. Napisz jej prawdę. Ja zawsze jak bałam się powiedzieć pisałam na kartce i kładłam jej na łóżku. głowa do góry. Ale przestań ćpac

Gość gość
Nie cpam już i nie piję, zacząłem chodzić na siłownię, Ale do hazardu nadal mnie bardzo ciągnie

Gość gość
zrezygnuj z hazardu ja mam 21 lat a byłam w zeszłe wakacje w ośrodku terapii bo uzależniłam się od pokera online. I zalogowałam się na karcie kredytowej matki. I teraz doszło do mnie, ze i tak nigdy bym się nie odkuła to jest po to abyśmy przegrywali, a nie wygrywali. Idz na terapię

Gość gość
Myślę o tym, ale nawet na bilet do większego miasta nie mam. W tym tygodniu wypłatę przegralem w 10 minut. Nie chce mi się żyć. Nie mam pojęcia jak powiedzieć mamie O swoich długach